Câteva motive pentru a alege implanturile dentare de la Dental Premier

BUCURESTI - 4 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Stiinta / Cercetare

Serviciile de implantologie dentară sunt disponibile astăzi în cadrul clinicilor de pretutindeni, iar interesul pentru acestea există din ce în ce mai mult. Oricine dorește să își îmbunătățească calitatea vieții, iar un astfel de serviciu de restaurare a zâmbetului este promițător. Tehnologiile utilizate pentru a realiza implantul dentar variază de la o clinică la alta, în funcție de investițiile pe care fiecare le-a realizat în aparatură și instruirea medicilor implantologi.
Din rândul celor care s-au evidențiat prin serviciile de implantologie dentara de înaltă calitatie, Dental Premier este un nume care inspiră încredere celor care doresc să investească în sănătatea personală, pentru că în asta se materializează în cele din urmă un tratament cu implanturi dentare .

Implant dentar

Implant dentar

 Implanturi dentare + dantura fixa in 24 de ore! 

Dental Premier High Tech Dentistry

Motivele pentru care implantul dentar realizat în cadrul clinicii Dental Premier din București reprezintă un reper pentru publicul larg sunt numeroase și vizează atât avantaje practice, cât și financiare. Despre acestea, respectiv despre pretul implanturilor dentare la Dental Premier în detaliu pot citi mai multe cei interesați online, pe site-ul oficial al clinicii: dentalpremier.ro. Mai jos se regăsesc doar câteva motive pentru care serviciul de implantologie dentară realizat aici este de interes pentru public.

Motive pentru care tratamentul cu implant dentar este un serviciu de top la Dental Premier

Iată care sunt aspectele ce încurajează pe cei cu unul sau mai mulți dinți lipsă să opteze pentru serviciul de implantologie dentară disponibil în cadrul clinicii stomatologice din București.

Pregătirea, experiența şi rezultatele medicilor implantologi

Mulți au rețineri atunci când vine vorba despre serviciile de implantologie dentară, pentru că nu sunt încrezători că medicul stomatolog stăpânește cu succes tehnicile pe care le presupune realizarea unui tratament cu implant dentar. Având în vedere că este un tratament migălos ce presupune tehnici complexe, moderne, apare instant, justificat, și această preocupare. Într-adevăr, o astfel de procedură este de succes atunci când medicul implantolog deține atât experiența, cât și pregătirea necesară în domeniu. La Dental Premier Bucureşti, tratamentele cu implanturi dentare şi lucrări fixe în 24 de ore sunt efectuate de medici experimentaţi, cu mii de cazuri rezolvate cu succes la activ, ce vizează restaurări dentare totale durabile, complexe, dar mai ales, estetice şi funcționale.

Clinica stomatologică Dental Premier deţine Certificatul de excelență Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară şi Certificatul de excelență Fast & Fixed by Bredent, iar medicii sunt specialiști în chirurgie dento-alveolară și implantologie, cu studii prestigioase  în străinătate, care participă constant la cursuri internaționale de perfecționare, de actualizare, la workshop-uri etc.

Implanturi dentare rapide premium

Nu doar experiența medicului implantolog, ci și implanturile şi materialele utilizate își spun cuvântul vizavi de durabilitatea unui tratament cu implanturi dentare. Reprezentat de o piesă din zirconiu, titan sau alte materiale 100% biocompatibile, implantul dentar constituie o metodă excelentă de înlocuire a unui dinte pierdut. La Dental Premier High Tech Dentistry se folosesc exclusiv implanturi dentare rapide de calitate premium, complet biocompatibile, care se integrează cu succes în organism, fără a cauza dureri sau neplăceri.

Implanturile dentare şi lucrarea fixă provizorie se realizează în doar 24 de ore!

În ce constă rapiditatea implantului dentar realizat la această clinică? Este vorba despre faptul că sunt implanturile dentare sunt încărcate în aceeași zi cu lucrări fixe provizorii. Dinti intr-o zi, implanturi si lucrare fixa in 24 de ore!

Se folosesc lucrări dentare, respectiv coroane dentare fixe, astfel că aspectul va fi aproape identic cu al dinților naturali. Pentru că lucrările definitive se realizează după 2-6 luni, în funcție de pacient, pe durata tratamentului nu va exista disconfortul dinților lipsă, a unei masticații deficitare, pentru că lucrările dentare fixe provizorii vor elimina astfel de neajunsuri, pacientul putând să mănânce şi să zâmbească normal. Dinții definitivi ficși vor fi realizați, după caz, din zirconiu, compozit, porțelan sau ceramică presată VIP şi ataşati la implanturile perfect osteointegrate după 2-6 luni.

Calitatea vieții îmbunătățeşte considerabil după implantul dentar

Imediat după efectuarea tratamentului cu implantul dentar, o serie de avantaje se vor resimți. În primul rând, estetica feței, a zâmbetului, va fi îmbunătățită, spre deosebire de coroanele dentare care presupun șlefuirea dinților sănătoși pentru a fi aplicate, implantul eliminând un astfel de inconvenient.

Senzația va fi aceeași ca în cazul dinților naturali, vor dispărea defectele de fonație, iar funcția de masticație va fi îmbunătățită - astfel prevenind problemele gastrice care apar de obicei în cazul  în care lipsesc unul sau mai mulți dinți.

Calitatea vieții este îmbunătățită și pe plan social, fapt datorat mai ales unei încrederi în sine crescute. Desigur că și pe partea fizică se va resimți confortul întrucât dispare mobilitatea dinţilor, dar și riscul de a apărea leziuni.

Acestea sunt numai câteva dintre motivele pentru care un implant dentar la Dental Premier va fi preferat în detrimentul serviciilor prestate de alte clinici stomatologice. Ce alte avantaje oferă o astfel de intervenție stomatologică pot afla cei interesați în pagina oficială a clinicii: dentalpremier.ro.