Certificare V-Label pentru 4 sortimente vegane de ciocolată Heidi Chocolat

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, Retail

Heidi Chocolat S.A, companie specializată în ciocolată premium, a obținut de curând certificarea V-Label pentru 4 sortimente vegane de ciocolată: Heidi Dark Cranberry, Heidi Dark Intense 75% cacao, Heidi Dark Supreme 95% cacao și Heidi Dark Extreme 85% cacao.

V-Label Romania

V-Label Romania

V-Label este un sigiliu unic de calitate pentru produsele și serviciile vegane și vegetariene din întreaga Europă. Prin certificarea celor 4 sortimente de ciocolată vegană, compania Heidi Chocolat se alătură producătorilor care își doresc să ușureze luarea deciziilor la cumpărături pentru acei consumatori care, din motive etice, ecologice sau nutriționale, nu doresc să consume produse de origine animală.

Raportul „Vegan Chocolate Market” (https://www.researchreportsworld.com/enquiry/request-sample/15954999), publicat anul acesta, preconizează că piața ciocolatei vegane va crește considerabil în intervalul 2020 - 2025. Producătorii vin, așadar, în întâmpinarea interesului crescut al consumatorilor pentru alternative vegane și promovează transparența și claritatea cu privire la ingredientele folosite.

Pentru a obține certificare V-Label pentru produsele și serviciile d-voastră, puteți contacta Asociația Veganilor din România și solicita o ofertă.

E-mail: certificare@v-label.ro

Tel: +40721.246.284

Pentru mai multe informații despre V-Label vizitați site-ul: https://www.v-label.eu/ro