De ce să alegi un aparat dentar safir?

BUCURESTI - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Toată lumea visează la un zâmbet frumos, de aceea aproape fiecare aparat ortodontic folosit astăzi este făcut cât se poate de estetic. Mulți pacienți își fac griji că vor arăta ciudat purtând aparatul dentar de corecție, așa că vor prefera să aleagă posibilitatea cea mai bună cu excepția unui tratament ortodontic. Totuși nu există o modalitate mai bună de a îndrepta dinții decât ortodonția, așa că noile tehnologii vin în întâmpinarea pacienților care vor să aibă mereu un zâmbet frumos.

aparat dentar safir

aparat dentar safir

 Aparatul dentar safir: descriere, avantaje, preturi. Ortodont bun Bucuresti pentru aparate dentare ceramice, safir sau invizibile. 

Clinica stomatologica Dental Premier Bucuresti

Una dintre cele mai estetice opțiuni de îndreptare sunt aparatele dentare safir. Acestea sunt transparente, realizate din safir monocristalin alb, cel albastru fiind utilizat la bijuterii și în alte domenii. Aceste aparate dentare sunt practic invizibile, sunt extrem de estetice, au suprafețe elegante, ceea ce contribuie la masticație normală, nu produc leziuni ale mucoasei bucale și provoacă mai puțin disconfort decât alte tipuri de aparate dentare. Se recomandă o periuță de dinți cu filamente lungi și o pastă de dinți care conține fluorură.

Zona inter-proximală trebuie curățată cu ajutorul unei perii inter-dentare. Ar putea fi, de asemenea, folosită o ață, o apă de gură sau un fluor de gură, împreună cu produse anti-tartru. Prețul aparatelor dentare safir este puțin mai mare în comparație cu alte tipuri de aparate dentare, iar tratamentul poate dura mai mult, cu toate acestea, posibilitatea de a zâmbi liber în tot acest timp merită efortul din partea pacienților. Îndreptarea dinților nu trebuie să vină la pachet cu diminuarea stimei de sine și cu dorința scăzută de a socializa față în față cu familia și prietenii.

Pe scurt, avantajele unui aparat dentar safir sunt că este practic invizibil, este comod, nu-și schimbă culoarea în timp, nu pătează dinții, nu zgârie și nu afectează mucoasa bucală. Dezavantajele ar fi prețul, perioada ceva mai lungă de tratament și un anume disconfort atunci când este îndepărtat.