ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA! Invitaţie la conferinţa de lansare a Asociaţiei Veganilor din România

BUCURESTI - 28 octombrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Internet

Pe 31 octombrie ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA! - Conferinţa de lansare a Asociaţiei Veganilor din România, cu ocazia Zilei Mondiale a Veganismului (1 nov.).

ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA!

ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA!

 ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA! 

Asociatia Veganilor din Romania

Dragi prieteni,

Vă invităm să participați la conferința de lansare a ASOCIAŢIEI VEGANILOR DIN ROMÂNIA şi a proiectului „Îmbrăţişează viaţa!”, eveniment care va avea loc în data de 31 octombrie a.c., ora 19.00, la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite nr. 3-5, bl. B2, parter, Bucureşti. Evenimentul este organizat de ASOCIAŢIA VEGANILOR DIN ROMÂNIA şi parteneri, cu ocazia Zilei Mondiale a Veganismului  (1 nov.).

În cadrul evenimentului vor fi prezentate principalele obiective ale proiectului.

Sperăm că acest moment important va reprezenta începutul unui parteneriat minunat de promovare a valorilor veganismului la nivel naţional şi nu numai, între membrii asociaţiei şi participanţii la eveniment.

Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne confirma participarea până cel târziu 30.10.2016, pe adresa de e-mail:  contact@asociatiaveganilor.ro.

Persoane de contact: Adrian Sandu 0726 375 063

ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA!

www.asociatiaveganilor.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sandu-adrian-dumitru-pfa/imbratiseaza-viata-invitatie-la-conferinta-de-lansare-a-asociatiei-veganilor-din-romania