Implant de păr FUE avansat la Dr. Felix Hair Implant

BUCURESTI - 16 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Căderea părului este o problemă des întâlnită atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor, şi care, din păcate, nu este o situație fără repercursiuni asupra calității vieții. Astfel, mulți iau măsuri deja de la primele semne ale calviţiei. Dintre toate tratamentele împotriva căderii părului, implantul de păr rămâne soluţia cea mai bună în acest sens, o variantă cu rezultate definitive spre care se orientează tot mai multe persoane astăzi, atât femei cât şi bărbaţi.

Clinica implant par

Clinica implant par

Principala cauză a căderii părului o reprezintă factorul genetic, însă și alimentația sau stresul își aduc pot aduce aportul.

Nu orice tehnică de transplant de păr este însă recomandată, și nu oriunde poate fi realizat implantul. Clinica de implant de păr trebuie să fie profesională, aparatura și materialele utilizate să fie înalt calitative, iar mâna de lucru experimentată și deosebit de iscusită. În întâmpinarea celor care doresc să se bucure din nou de o podoabă capilară bogată, fără a fi însă supuși pentru asta la tot felul de proceduri anevoioase şi dureroase, vine Dr. Felix Hair Implant, o clinică care și-a câștigat numele în bransă prin tehnicile de restaurare capilară evoluate şi a rezultatelor deosebite.

Ce presupune implantul de păr realizat în cadrul acestei clinici şi care sunt calitățile ce recomandă clinica și implicit serviciile oferite de Dr. Felix Hair Implant?

Tehnica Q-FUE - Inovație în materie de implant de păr!

Din dorința de a le oferi tuturor celor aflați într-o astfel de situație sensibilă posibilitatea de a-și redobândi viața de dinaintea căderii părului, Dr. Felix Hair Implant vine cu alternativa nedureroasă, avansată şi perfecționată a implantului de păr, și anume, FUE manual avansat! Aceasta tehnică elimină o multitudine de neajunsuri specifice celelorlate tehnici de transplant de păr.

Q-FUE este în mod definitoriu o tehnică avansată de implant de păr, întrucât în cazul ei recuperarea este imediată. Vestea bună pentru cei care au încercat tot felul de tratamente dureroase și costisitoare: procedura Q-FUE este una nedureroasă și nici nu lasă niciun fel de cicatrici. Acestea sunt doar două dintre motivele pentru care această tehnică a devenit într-un timp foarte scurt preferata celor care se confruntau cu alopecia, şi care astfel au scăpat de această problemă, redobândindu-și rapid viața de dinainte.

Rezultatele tehnicii de transplant de păr Q-FUE (Quality Follicular unit extraction) pentru pacienți se referă la o recuperare imediată, fără cicatrici, dureri sau sângerări. Este vorba deci despre o tehnică minim invazivă, raportat la celelalte tehnici de reconstrucţie capilără existente la ora actuală.

Care sunt paşii procedurii de implant de păr?

Este important ca persoanele care optează pentru o astfel de tehnică de redobandire a podoabei capilare să cunoască pas cu pas etapele prin care vor trece. Totul începe cu consultația de specialitate iniţială, apoi cu marcarea zonelor donatoare și primitoare. Extracţia şi implantarea grefelor de păr se vor realiza sub anestezie, medicii ultraspecializați efectuând cu minuțiozitate pas cu pas toate etapele pe care le include tehnica Quality FUE.

Pe site-ul clinicii Dr. Felix Hair Implant cei interesați pot vizualiza detaliat pașii pe care îi presupune procedura avansată de implant de păr.

Rezultatele implantului de păr pot varia de la un pacient la altul, însă tehnica este complet sigură, deci nu există niciun motiv de preocupare în ceea ce privește procedura în sine. Transplantul de păr prin această tehnică avansată este mai mult decât o soluție pentru cei care se confruntă cu căderea părului, reprezintă o revoluționare a tehnicilor de restaurare capilară și totodată o promisiune pentru o calitate mai bună a vieții.