Cadoul verii de la Beau Monde

BUCURESTI - 2 august 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In luna august, primesti cadou de la Beau Monde cel mai trendy top al verii.

Cadoul verii de la Beau Monde

Topul este disponibil in trei variante de culoare si cu o croiala, care se adapteaza gratiei fiecarei femei.
Pentru o zi fierbinte alege alb sau roz, iar pentru seara negrul este cel mai potrivit. Fie ca iti petreci luna august, la birou sau in vacanta, topul Beau Monde se asorteaza tinutei tale oriunde ai fi! Alege ce ti se potriveste!
Simte-te bine in pielea ta si adopta tinuta Beau Monde de august!

Pentru ca vacanta pluteste in aer, ti-am pregatit tinute in care sa te simti si sa arati excelent, recomandari de beauty, dar si povesti despre preferintele vedetelor in materie de petrecere a timpului liber. Cand vrei sa mergi cu prietenele la un film, consulta recomandarile Beau Monde pentru luna august, iar daca nu te-ai decis unde pleci in vacanta, ia in calcul sugestia noastra:Ibiza.

Din 2 august disponibil la chioscuri impreuna cu Beau Monde, revista ta despre stil!

Revista Beau Monde este editata de Sanoma-Hearst Romania si este singura revista despre stil de pe piata romaneasca si o permanenta sursa de inspiratie pentru femei.

Despre Sanoma Hearst

Portofoliul Sanoma-Hearst Romania cuprinde 8 reviste, dintre care 5 internationale (Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, National Geographic si Story) si 3 romanesti (Femeia de azi, Mami, Scrii si Castigi), un portal de Internet (www.startpage.ro) si 4 website-uri (www.cosmopolitan.ro, www.fhm.ro, www.mami.ro, www.national-geographic.ro).
Silvia Botezatu - Marketing Executive
sbotezatu@sanomahearst.ro