“femeia de azi”, cea mai vândută revistă pentru femei

BUCURESTI - 10 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Lansată în 2004 şi apoi relansată în iulie 2006, revista săptămânală 'femeia de azi' a atins, în luna august 2007, vânzări record de aproape 150.000 de exemplare pe ediţie (conform BRAT)!

“femeia de azi”, cea mai vândută revistă pentru femei

Cu aceste rezultate, revista 'femeia de azi' devine liderul pietei de reviste mass market pentru femei. Acest rezultat este cu atat mai remarcabil cu cat “femeia de azi” a urcat succesiv de la 71.500 copii pe editie in iunie 2006, la 116.500 in februarie 2007 pana la datele actuale, 149.547 exemplare pe editie, conform BRAT!

In consecinta, datele de august ale “femeia de azi” o situeaza semnificatv peste cele ale principalului competitor “Libertatea pentru femei” (137.545 copii pe editie in iunie 2007 – cifre BRAT – si aproximativ 107.000-108.000 in august 2007, conform sondajelor la chiosc efectuate de Departamentul de Distributie al Sanoma Hearst Romania) – revista ce pierde prima pozitie, pentru prima oara de la lansare.

''femeia de azi' este un brand care inoveaza in permanenta si isi dovedeste prin fiecare actiune, orientarea catre cititor. Specialurile extrem de utile si practice ale revistei “femeia de azi” sau campaniile tip “sfat din sfat” sunt doar doua dintre succesele graitoare care au dus “femeia de azi” la cifrele de astazi! In esenta, “femeia de azi” nu reprezinta doar o revista, ci un punct de intalnire intre sute de mii de femei din Romania!', a declarat Irina Stănescu, redactor sef al revistei “femeia de azi”.

Din punct de vedere al bussinesului, “femeia de azi” este un brand in care Sanoma Hearst Romania va investi in continuare pentru ca atat cititorii sa se bucure de un produs din ce in ce mai util dar si clientii de publicitate sa gaseasca in “femeia de azi” un canal eficient, o afacere in adevaratul sens al cuvantului.

Despre Sanoma Hearst

Din portofolio trustului de presa Sanoma Hearst Romania mai fac parte de asemenea Beau Monde, Casa si Gradina, Cosmopolitan, Esquire, FHM, Harper's BAZAAR, Mami, National Geographic, Femeia. si Story.

mihai.adamut@sanomahearst.ro
mihai.adamut@sanomahearst.ro