National Geographic – dubla lansare

BUCURESTI - 15 martie 2007

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

Revista National Geographic Romania anunta noul site www.national-geographic.ro si Concursul International de Fotografie National Geographic 2007.

National Geographic – dubla lansare

De acum, pasionatii de stiinta si cunoastere sunt conectati permanent cu prestigioasa revista oriunde s-ar afla. www.national-geographic.ro deschide interactiunea directa cu editorii revistei din Romania si faciliteaza comunicarea dintre utilizatori pe temele articolelor din revista, dar si pe alte subiecte propuse de ei.

Noul site National Geographic anunta dinainte cuprinsul numarului viitor, recomanda linkuri utile catre site-uri cu informatii aditionale fata de cele publicate in revista si ofera un bogat continut online. Cele mai multe articole sunt insotite de rubrici exclusiv online:

In culise: contine povesti din culisele expeditiilor National Geographic despre experientele si impresiile personale din timpul acestora.
Afla mai multe: lista de linkuri si recomandari de materiale suplimentare, care completeaza informatiile prezentate in articole.
Stiati ca: informatii pe scurt si curiozitati conexe temei articolului.
Fotoreportaje
Galerii foto
Wallpapers: in fiecare luna, www.national-geographic.ro publica un pachet de imagini pentru decorarea desktopului computerului cu fotografii de top marca National Geographic.

Fotografia ta: o rubrica interactiva permanenta, la care fotografi amatori sau profesionisti sunt invitati sa trimita fotografii pe teme propuse de catre redactie, avand sansa sa fie publicate in revista.

In acelasi timp cu lansarea site-ului, revista National Geographic anunta a doua editie a celui mai important concurs de fotografie din lume: National Geographic International Photography Contest. Categoriile din acest an sunt: Oameni, Natura, Calatorii si Eseu foto.

Premiul pentru castigatorul fiecarei categorii: Multifunctional HP Photosmart C7180 + Notebook HP Compaq nc8430 + Proiector HP ep9012. Fotografiile castigatoare la faza pe tara vor fi prezentate in numarul din august al revistei National Geographic si inscrise automat in faza internationala a concursului. Detaliile si conditiile de participare sunt disponibile pe site.

Site-ul este dezvoltat de Divizia digital media a Sanoma Hearst Romania impreuna cu echipa Green Pixel si are ca suport platforma de content management Avandor. Reprezentantul exclusiv pentru vanzarea spatiilor de publicitate online pe site-ul www.national-geographic.ro este agentia Splendid Media Interactiv.

Despre Sanoma Hearst

Revista National Geographic Romania este o publicatie lunara a Sanoma Hearst Romania SRL, sub licenta National Geographic Society.

Despre Sanoma Hearst Romania
Sanoma Hearst Romania a fost fondata in 1999 si are in prezent un portofoliu de 9 reviste: Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Beau Monde, Mami, Story, FEMEIA, Casa si gradina, Femeia de azi. Reteaua online cuprinde site-urile: www.mami.ro, www.femeia.ro, www.fhm.ro, www.national-geographic.ro, www.startpage.ro.

Despre Societatea National Geographic
Fondata in 1888, Societatea National Geographic este cea mai mare organizatie stiintifica si educationala nonprofit din lume. Isi urmareste misiunea prin sprijinirea stiintei, explorarii, educatiei si conservarii in lumea intreaga. Pana in prezent a finantat peste 8.000 de astfel de proiecte. In plus, produce si difuzeaza reviste, carti, harti, programe TV, filme, DVD-uri si media interactive in 35 de limbi. Prin aceste activitati, atinge o audienta globala de peste 300 de milioane de oameni in fiecare luna, cu scopul de a-i inspira «sa aiba grija de planeta».

Digital publisher Sanoma Hearst Romania
Adina Vasilescu (online@sanomahearst.ro)

Marketing manager National Geographic
Ruxandra Chiurtu (rchiurtu@sanomahearst.ro)