Record de audienta pe site-uri pentru parinti

BUCURESTI - 15 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Portalul pentru parinti www.mami.ro a atins un maxim de audienta luni 14 mai, cand aproape 4200 de vizitatori unici au accesat site-ul. Cresterea se datoreaza dezvoltarilor recente aduse site-ului prin lansarea a trei sectiuni noi:

Record de audienta pe site-uri pentru parinti

1. Anunţuri gratuite – pentru parinti interesati sa vanda sau sa cumpere obiecte si accesorii pentru bebelusi si copii, dar si pentru a cauta o bona.

2. Felicitări electronice –trimiti e-card-uri cu grafica specifica pentru aniversările micutilor, ocazii speciale (nastere, sexul viitorului copil) sau alte sărbători (onomastica, 1 iunie).

3. Shopping – recomandari de produse sanatoase, special concepute pentru femei însărcinate, bebeluşi sau copii. Prezentarea fiecarui produs este insotita de imagini si preturile din magazine.

Desi nu a implinit inca un an, www.mami.ro este acum al patrulea site pentru parinti din Romania conform datelor publicate de www.trafic.ro, iar obiectivul pentru acest an este de a ajunge cel putin pe locul 2 la aceasta sectiune, unde cei mai puternici competitori au vechime de mai mult de 3 ani.

Unul dintre punctele forte ale site-ului este comunitatea de (viitori) parinti care este foarte activa: peste 10 000 de membrii comunica online, fac schimb de solutii pentru cresterea copiilor si isi impartasesc emotiile si experientele unice din viata de familie. Astfel, numarul subiectelor din forumul www.mami.ro a ajuns la 1500.

Despre Sanoma Hearst

Despre www.mami.ro
Portalul este implementat pe platforma de managment al continutului Avador si a fost conceput si realizat impreuna cu Green Pixel. Publicitatea pe site se vinde exclusiv prin agentia Spendid Media Interactiv.

www.mami.ro a obtinut cele mai multe premii acordate unui singur proiect la Internetics 2006: cea mai buna comunitate online, cel mai bun portal tematic si marele premiu pentru bune practici la sectiunea Web Space.

www.mami.ro este un proiect online dezvoltat de divizia digital media a Sanoma Hearst Romania SRL, grup de publishing media care detine in portofoliu site-urile www.femeia.ro, www.mami.ro, www.fhm.ro, www.startpage.ro, www.national-geographic.ro, www.cosmopolitan.ro, www.revistafemeia.ro, www.casa-gradina.ro
si revistele Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Story, Beau Monde, Mami, Casa si Gardina, Femeia., Femeia de azi.

Adina Vasilescu
Digital Publisher
SANOMA HEARST ROMANIA SRL
adina.vasilescu@sanomahearst.ro