“Financiarul” – premiul publicului la cea de-a opta editie a Galei Premiilor Pietei de Capital - 2009

BUCURESTI - 27 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

„Financiarul”, cel mai tanar cotidian economic, a fost desemnat prin votul publicului castigatorul premiul de excelenta pentru reflectarea pietei de capital – categoria presa scrisa, la cea de-a opta editie a Galei Premiilor Pietei de Capital.

Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Brokerilor, partenerul oficial fiind Bursa de Valori Bucuresti. La ceremonia de premiere a laureatilor care a avut loc joi, 26 noiembrie, au participat peste 300 de invitati din domeniul financiar-bancar, politic, economic si mass-media.
Diploma de excelenta a fost inmanata redactorului-sef al Financiarului, Edward Pastia, de catre Nicolae Ghergus, membru al CA al Asociatiei Brokerilor si directorul general al societatii de brokeraj Confident.
Edward Pastia a multumit investitorilor la BVB si profesionistilor pietei de capital pentru premiul decernat cotidianului „Financiarul. „Ce poate fi mai frumos decat recunoasterea cititorilor nostri, care ne-au si votat. Vom continua sa sustinem piata de capital si pe actorii acesteia, de multe ori tinuti nedrept in spatele cifrelor”, a afirmat redactorul-sef al “Financiarului”, Edward Pastia.
Profesionistii pietei de capital recompenseaza in fiecare an, in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital, activitatea unor personalitati, organizatii, specialisti care activeaza in afara pietei, dar care prin actiunile lor contribuie la dezvoltarea si promovarea pietei bursiere.

Despre Saptamana Financiara

Sfin si Saptamana financiara sunt marci inregistrate ale S.C. Saptamana Financiara S.R.L.
021/3162707
redactia@sfin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saptamana-financiara1/financiarul-premiul-publicului-la-cea-de-a-opta-editie-a-galei-premiilor-pietei-de-capital-2009