Cea mai buna paine din Romania si cele mai fine patiserii, facute din faina de la 7Spice

BUCURESTI - 28 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Live site

Compania de morarit 7Spice a fost premiata si anul acesta la concursul GastroPan, prin intermediul ingredientelor si solutiilor tehnologice furnizate clientilor, care au stat la baza produselor castigatoare ale marilor premii de la categoriile panificatie industriala si patiserie.

Astfel, faina integrala de grau 100% folosita pentru producerea painii castigatoare a titlului "Painea anului 2016 fabricata industrial in Romania" este o creatie a morilor 7Spice.

De asemenea, rafinatele produse castigatoare ale concursului de patiserie au fost realizate cu faina de secara pentru patiserie - o noutate absoluta pe piata romaneasca, bogata in nutrienti si vitamine - furnizata tot de 7Spice.

Cea mai buna paine din Romania si cele mai fine patiserii, facute din faina de la 7Spice

Nivelul tehnologic si calitatea excelenta in executie atinse de specialistii 7Spice s-au vazut si de aceasta data in aluatul fraged din faina de secara si struguri, cu ciocolata alba si umplutura din fructul pasiunii, care s-a remarcat printr-o finete deosebita, pusa in evidenta de invelisul de caju.In acelasi timp, juratii au trait o experienta orientala printr-o singura degustare, cand s-au lasat cuceriti de aluatul fraged din faina de secara 7Spice, cu piper rosu si umplutura de caramel sarat, care i-a surprins prin nota vie si alaturarea surprinzatoare a celor trei gusturi: dulce, sarat si putin iute.

Despre SAPTE SPICE

Compania 7Spice este unul dintre cei mai mari jucatori din industria romaneasca de morarit si a fost infiintata in 2007, prin desprinderea diviziei de morarit din cadrul grupului Vel Pitar. 7Spice detine patru mori, cu o capacitate anuala de macinis de peste 200.000 de tone.

Gratie investitiilor facute, 7Spice s-a remarcat prin introducerea corectiei enzimatice totale a fainurilor, eliminand folosirea aditivilor chimici, prin performanta de a macina integral bobul de grau la un nivel de granulozitate unic, comparabil cu cel al fainurilor albe si printr-un portofoliu complex care ajunge la brutarii, patiserii, cofetarii si la toate raioanele in-store bakery ale lanturilor internationale de hypermarketuri.

De curand, leadershipul companiei s-a extins pe un nou segment, cel al produselor din secara, 7Spice fiind prima companie de morarit care lanseaza o gama completa de fainuri si mixuri pe baza de secara pe piata romaneasca.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sapte-spice/cea-mai-buna-paine-din-romania-si-cele-mai-fine-patiserii-facute-din-faina-de-la-7spice