O noua faina de elita se alatura gamei COROANA™

BUCURESTI - 4 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Lansare noua in gama Coroana : faina profesionala Contesa , destinata produselor de patiserie cu foietaj fin, fraged, cu structura inalta!

Coroana

Coroana

COROANA, gama de top a fainurilor profesionale SAPTE SPICE, se imbogateste, incepand cu luna septembrie 2019, cu inca un sortiment: Contesa (fosta faina foietaj), o faina ce nu contine niciun fel de enzime, aditivi sau amelioratori.

Contesa este o faina obtinuta 100% din grau superior si destinata realizarii foietajelor fine, fragede, cu structura inalta. Procesul de macinis a fost atent particularizat pentru a face din faina Contesa prima optiune in realizarea foietajelor pe utilaje industriale. Aluatul obtinut va avea atat elasticitate, cat si extensibilitate, iar produsele finite vor fi fragede, volumetrice si bine stratificate pe toata durata termenului de valabilitate.

Parametrii reologici superiori (gluten umed >32, W>330), recomanda faina Contesa si pentru imbunatatirea parametrilor fainurilor mai putin sofisticate, in cazul utilizarii in amestec.

Pe langa nou-lansata faina Contesa, gama de top a SAPTE SPICE mai include:

Nobila

     – Cea mai fina si rafinata faina, pentru specialitati de cofetarie si patiserie

Ducesa

   – faina versatila, potrivita intregii game de produse de patiserie

Principesa

   – faina nobila, rafinata si iscusita, pentru paini foarte albe, fine si crescute

Domniţa

   – făina experta in merdenele, placinte dobrogene si alte foietaje traditionale

Regina

  - Făina perfectă pentru cozonaci aurii şi crescuţi ca-n poveste.

 

Toate sortimentele gamei COROANA sunt disponibile prin reteaua de vanzari SAPTE SPICE, prin distribuitorii autorizati si in marile lanturi de hypermarketuri.

 

Despre SAPTE SPICE

Unul din cei mai mari jucatori din industria de morarit, compania SAPTE SPICE a fost infiintata in 2007 prin desprinderea diviziei de morarit din grupul VEL PITAR.
SAPTE SPICE detine patru mori – Ramnicu-Valcea, Targu-Jiu, Brasov si Iasi, insumand o capacitate anuala de macinis de peste 200.000 de tone.
SAPTE SPICE este furnizorul de faina si mixuri complete pe baza de faina pentru circa 500 de producatori industriali, incluzand marile corporatii si lanturi de hypermarketuri.

Taguri: fainasaptespicecoroanacontesafoietaj
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sapte-spice/o-noua-faina-de-elita-se-alatura-gamei-coroana