Paine cu carbune vegetal, specialitati de patiserie din faina de secara si multe altele… la Indagra 2019!

BUCURESTI - 30 octombrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Retail

Paine cu carbune vegetal si caju, chec din faina de secara cu prune uscate si nuca si alte delicatese din domeniul brutariei, cofetariei si gastronomiei autohtone si internationale, intr-un show culinar de exceptie la cel mai important targ alimentar din Europa de Sud Est - Indagra !

sapte-spice_demonstratie_paine-cu-carbune-vegetal_indagra-2019

sapte-spice_demonstratie_paine-cu-carbune-vegetal_indagra-2019

Vineri 1 noiembrie, vizitatorii Indagra vor putea urmari si gusta delicii culinare preparate la fata locului din fainurile speciale produse de SAPTE SPICE.

Test baker-ii SAPTE SPICE ne vor delecta atat cu sortimente de brutarie de sezon – paini din faina de secara cu miez de nuca si alte ingrediente surprinzatoare, checuri din faina de secara cu prune uscate si nuca, foietaje din secara cu umplutura de dovleac, sau prajituri cu blat de ecler.

Produsele-surpriza vor fi painea cu carbune vegetal si caju si croissantul cu carbune vegetal si diverse umpluturi. Carbunele vegetal este o noutate in gastronomia autohtona, dar deja o tendinta internationala, gratie beneficiilor digestive si de purificare pe care le aduce.

Echipa SAPTE SPICE va asteapta alaturi de partenerii nostri vineri 1 noiembrie ora 14.00, la standul CARNEXPO din Romexpo, pavilion B2.

Despre SAPTE SPICE

Unul din cei mai mari jucatori din industria de morarit, compania SAPTE SPICE a fost infiintata in 2007 prin desprinderea diviziei de morarit din grupul VEL PITAR.
SAPTE SPICE detine patru mori – Ramnicu-Valcea, Targu-Jiu, Brasov si Iasi, insumand o capacitate anuala de macinis de peste 200.000 de tone.
SAPTE SPICE este furnizorul de faina si mixuri complete pe baza de faina pentru circa 500 de producatori industriali, incluzand marile corporatii si lanturi de hypermarketuri.