BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU, MARE MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE UNITA DIN ROMANIA DECLARA: 'AM LICHIDAT INFLUENTA NEFASTA A CUPLULUI ANCA NICOLESCU-ANDRE SZAKVARY SI ACOLITII DIN OBEDIENTA NOASTRA”

BUCURESTI - 9 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Social

Bartolomeu Constantin SAVOIU, Mare Maestru al M.L.N.U.R., sprijinit de totalitatea Marilor Ofiteri si membrilor regulari ai M.L.N.U.R. reconfirma excluderea grupului dizident Dan Trofin, Liviu Manecan, Doru Manu, Andre Szakvary, Sergiu Anghel.

BARTOLOMEU CONSTANTIN SAVOIU, MARE MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE UNITA DIN  ROMANIA DECLARA: 'AM LICHIDAT INFLUENTA NEFASTA A CUPLULUI ANCA NICOLESCU-ANDRE SZAKVARY SI ACOLITII DIN OBEDIENTA NOASTRA”

Bartolomeu Constantin SAVOIU, Mare Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romania, declara mass-media si tuturor Obedientelor Masonice din lume: 'Am curmat impostura cuplului Anca Nicolescu si a cetateanului strain Andre Szakvary impreuna cu acolitii lor din Masoneria Romana'.

Domnul Bartolomeu Constantin SAVOIU are 40 de ani de experienta in domeniul relatiilor internationale. Pentru angajamentele sale plan economic, social, sindical, juridic, cultural, cultual si militar, a fost distins cu cele mai inalte ordine si medalii romane si europene. Conducatorul spiritual al celor 300 de milioane de ortodocsi din lume, Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, i-a acordat in anul 2000 cea mai mare distinctie pentru laici a Patriarhiei Ecumenice, titlul si rangul de Arhonte Deputat si Marea Cruce a Sfantului Andrei.

Domnul Bartolomeu Constantin SAVOIU a fost initiat cu 33 de ani in urma intr-una dintre cele mai vechi Obediente din lume, infiintata in 1728, Marea Loja a Frantei (Grande Loge de France). In 29 martie 2008, Conventul Extraordinar al Marii Loji Nationale Unite din Romania l-a ales in unanimitate Mare Maestru. Bartolomeu Constantin SAVOIU a gasit, dupa alegerea sa, o situatie absolut unica si nemaiintalnita in istoria Masoneriei: o Obedienta condusa de un cuplu! Este vorba de numita Anca Nicolescu si de cetateanul strain Andre Szakvary. Internetul este edificator in privinta acestor stranii personaje. Inconjurati de cativa acoliti, ei au transformat Obedienta intr-o afacere privata pentru a obtine avantaje personale si a-si aroga drepturi imorale in societatea civila si in lumea masonica romana si internationala.

Bartolomeu Constantin SAVOIU, impreuna cu imensa majoritate a Marilor Ofiteri si lideri ai Asociatiei, au hotarat lichidarea influentei nefaste, imorale si malefice a acestor personaje si a celor catorva mediocre personaje conduse de apetite si orgolii nestavilite.

Pe 18 octombrie 2008 , la Bucuresti, a avut loc singurul Convent legal al M.L.N.U.R., la care au participat 55 de delegati reprezentand cvasi-totalitatea Obedientei, sub controlul legal al unui cabinet notarial, si care au aprobat toate hotararile Marelui Maestru si ale Marelui Consiliu, precum si excluderea asa-zisilor masoni Dan Trofin, Liviu Manecan, Doru Manu, Andre Szakvary, Sergiu Anghel si a celor cativa acoliti.
Printr-un asa zis comunicat, numitul Liviu Manecan, lipsit de orice calitate legala, facand un amalgam tipic dezinformarii comuniste, face referire la sentinta nr. 40/PJ/26.04.1995 a Judecatoriei Sectorului 3, care s-a pronuntat pentru recunoasterea functionarii M.L.N.U.R. si nu are nicio legatura cu mediocra sa persoana.

Adunarea Generala din 10 ianuarie de la Bucuresti a membrilor regulari ai M.L.N.U.R., sub conducerea singurului Mare Maestru legal, Bartolomeu Constantin Savoiu, va consfinti, o data pentru totdeauna, sfarsitul perioadei nefaste de 12 ani in care M.L.N.U.R. a fost condus, din 1997, de clica Anca Nicolescu-Andre Szakvary si “asociatii”. Pe 12 ianuarie, Tribunalul Sectorului 4 va incepe judecarea dosarului Marii Loji Nationale Unite din Romania contra grupului dizident al pseudo-masonilor exclusi din M.L.N.U.R.: Dan Trofin, Liviu Manecan, Doru Manu, Andre Szakvary, Sergiu Anghel si, prin ei, a geniului rau care i-a inspirat, numita Anca Nicolescu.

Despre Sarom

MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA (M.L.N.U.R.)
Str. Matei Basarab nr. 108, bloc 74, sc. B, et. 3, ap. 47, sector 3, 030679 Bucuresti
maremaestrumlnur@yahoo.com