Comunicate Sarto Made to measure

Sarto Made to measure

Compania Sarto Made to measure a emis 7 comunicate de presa

 • SARTO made to measure a fost partener al Salonului Nautic Internaţional Bucureşti

  SARTO made to measure

  BUCURESTI - 12 martie 2013

  SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, care integrează stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură cu un serviciu profesionist de consiliere vestimentară, a fost partener al Salonului Nautic Internațional București, care s-a desfășurat între 6 și 10 martie la Romaero Băneasa    comunicatul de presa

 • SARTO made to measure a lansat colecția de ceremonie în cadrul Târgului Ghidul Miresei

  SARTO made to measure

  BUCURESTI - 26 februarie 2013

  • SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, care integrează stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură cu un serviciu profesionist de consiliere vestimentară a lansat colecția de ceremonie pentru sezonul 2013 în cadrul Târgului Ghidul Miresei, care a avut loc la Romexpo vineri, 22 februarie, sâmbătă și duminică.
  • SARTO a prezentat colecția care aduce în prim-plan clasicul smoking cât și sacouri din catifea, ținute cu personalitate și poveste.
      comunicatul de presa

 • SARTO made to measure, partener exclusiv al evenimentului Chivas Regal - Modern Gentlemen’s Evening

  SARTO made to measure, partener exclusiv al evenimentului Chivas Regal - Modern Gentlemen’s Evening

  BUCURESTI - 19 februarie 2013

  • SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, a fost partenerul exclusiv al Modern Gentlemen’s Evening, organizat în data de 13 februarie, de brandul Chivas Regal, parte din grupul Pernod Ricard.
  • Chivas Regal, împreună cu SARTO made to measure a inaugurat parteneriatul printr-un eveniment dedicat bărbatului modern, Modern Gentlemen’s Evening. În cadrul evenimentului a avut loc o scurtă prezentare a ținutelor SARTO, casual, business și seară, precum și degustarea Chivas Regal împreună cu Ken Lindsay, brand ambasador internațional al Chivas Regal Brothers, cu notele fine ale Chivas Regal de 12, 18 și 25 de ani vechime.
      comunicatul de presa

 • SARTO made to measure, croitorul membrilor juriului din finala Top Chef

  SARTO made to measure, croitorul membrilor juriului din finala Top Chef

  BUCURESTI - 4 februarie 2013

  SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, este croitorul membrilor juriului Top Chef.
  SARTO made to measure i-a îmbrăcat pe cei trei membri ai juriului în cadrul emisiunii finale Top Chef, difuzată de postul Antena 1, care a fost televizată în data de 2.02.2013, de la ora 22: 30.
      comunicatul de presa

 • Barbatii SARTO

  Barbatii SARTO

  BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

  SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din Romania, lanseaza *Barbatii SARTO si ghidul vestimentar SARTO    comunicatul de presa

 • SARTO made to measure - colectie toamna-iarna 2012/2013

  SARTO made to measure - colectie toamna-iarna 2012/2013

  BUCURESTI - 27 septembrie 2012

  SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, axat pe consiliere vestimentară masculină, a lansat marti colecţia pentru sezonul toamnă-iarnă 2012/ 2013    comunicatul de presa