SARTO made to measure, partener exclusiv al evenimentului Chivas Regal - Modern Gentlemen’s Evening

BUCURESTI - 19 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Juridic

• SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, a fost partenerul exclusiv al Modern Gentlemen’s Evening, organizat în data de 13 februarie, de brandul Chivas Regal, parte din grupul Pernod Ricard.
• Chivas Regal, împreună cu SARTO made to measure a inaugurat parteneriatul printr-un eveniment dedicat bărbatului modern, Modern Gentlemen’s Evening. În cadrul evenimentului a avut loc o scurtă prezentare a ținutelor SARTO, casual, business și seară, precum și degustarea Chivas Regal împreună cu Ken Lindsay, brand ambasador internațional al Chivas Regal Brothers, cu notele fine ale Chivas Regal de 12, 18 și 25 de ani vechime.

SARTO made to measure, partener exclusiv al evenimentului Chivas Regal - Modern Gentlemen’s Evening

București, 19.02.2013: SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, a participat, în calitate de partener Chivas Regal la seara dedicată gentleman-ului modern. Bărbatul SARTO apreciază ținuta care poartă amprenta sa personală, fie că este vorba despre o butonieră în contrast cu țesătura sacoului sau despre un costum potrivit conformației sale. Ținutele alese au fost apreciate de invitați și se integrează în sfera de interes a bărbatului care savurează un whisky încărcat de tradiție și istorie. Cele patru ținute prezentate sunt astfel cadrate încât să demonstreze faptul că un whisky cu tradiție și hainele pot fi duse până la nivelul de artă. Invitații prezenți la eveniment, din domenii precum avocatură, banking, fonduri de investiții sau domeniul juridic au avut în comun pasiunea pentru bun gust și pentru haine croite pe măsură, care reflectă personalitatea fiecăruia.

    Pentru prima ținută, informală, consilierii SARTO au ales un sacou la două rânduri de nasturi, din lână, bleumarin cu dungi, cu revere ascuțite. Nu a fost uitată batista albă de buzunar, care poate fi uneori sarea și piperul unei ținute.
    A doua ținută, albastru indigo, a fost gândită de consilierii SARTO astfel încât să păstreze nota de formalitate, însă și un dram de inspirație pentru zilele pline cu întâlniri, atunci când o cămașă roz pal se completează excelent cu bleumarinul și cu batista albă.
    Pentru a treia ținută, consilierii SARTO au mizat pe un costum care nu se demodează niciodată, gri cu dungi, la două rânduri de nasturi, cu revere late ascuțite și manșete la pantaloni. Batista albă este contrastul ținutei și împrumută celui care o poartă dovada atenției la detalii.
    A patra ținută, potrivită pentru seară, datorită mătăsii din țesătură și a satinului de pe reverele late, a fost prezentată cu o cămașă albă, batistă de buzunar albă și papion bleumarin, din mătase.

Pozele de la eveniment le puteți downloada de aici: https://dlf.transfer.ro/transfer_ro-14feb-e3b299fe16866b.zip sau vedea  pe pagina de Facebook.

Clipul se poate vedea accesând SARTO made to measure și apoi Modern Gentlemen's Evening, Chivas Regal & SARTO made to measure pe Youtube.

Despre Chivas

Gama Chivas Regal reprezintă chintesenţa stilului, valorii şi exclusivismului şi include Chivas Regal cu vechime de 12, 18 şi 25 ani.

În vreme ce Chivas Regal 12 este renumit pentru aroma sa bogată și fină, ca rezultat al unei rețete unice care nu și-a schimbat compoziția din anii 1800, iar Chivas Regal 18 este o băutură echilibrată care include peste 20 de single malt-uri, cele mai rare din lume, Chivas Regal 25 este un amestec între cele mai valoroase Scotch-uri, iar rezultatul este special și exclusivist. Chivas Regal 25 este disponibil în ediție limitată, fiecare sticlă fiind numerotată individual.

 

Despre SARTO made to measure

Un economist şi un jurnalist, Alex Moise și Alex Drăgan, cei doi fondatori ai brandului SARTO made to measure au acumulat experienţă în consilierea vestimentară masculină, atât din pasiune şi studiu propriu, cât şi din stagiile de pregătire efectuate în Italia la renumite case de creaţie vestimentară. SARTO propune un stil de viață, prin accentul pus pe consilierul personal și pe atitudinea care face diferența dintre un bărbat și un gentleman.  

             *SARTO este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură.

         Pentru detalii suplimentare despre colecţii si servicii,  accesaţi www.sarto.ro.

 

Alex Drăgan

Strada Nicolae G. Caramfil, 22                                                                   0752 207 206

alex.dragan@sarto.ro

 

                                                            

Despre Sarto Made to measure

SARTO este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sarto-made-to-measure/sarto-made-to-measure-partener-exclusiv-al-evenimentului-chivas-regal-modern-gentlemen-s-evening