SAS Forum Romania 2007

BUCURESTI - 22 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Nu pierdeţi prima ediţie a SAS Forum România!

SAS Institute GmbH România vã invitã la prima ediţie a evenimentului SAS Forum România. Evenimentul este organizat cu scopul de a reuni toţi clienţii şi partenerii SAS România pentru a discuta şi analiza toate beneficiile pe care SAS le-a adus sau le poate aduce companiei dumneavoastrã. SAS România işi preţuieşte clienţii şi partenerii, de aceea vã invitãm sã ne fiţi alãturi în aceastã zi pe care o dorim cât mai fructuoasã atât pentru dumneavoastrã cât şi pentru noi. Împreunã putem creşte şi ne putem dezvolta creându-ne noi oportunitaţi de afaceri pe termen lung.

Dacã sunteţi multumiţi de soluţiile SAS veţi fi incântaţi de acest eveniment!

Dacã vã intereseazã soluţiile SAS, veţi gãsi rãspunsul la toate întrebãrile dumneavoastrã legate de ce vã putem oferi numai în cadrul SAS Forum România 2007!

Evenimentul se va desfăşura pe data de 29 octombrie 2007 şi are ca invitaţi organizaţii care au ca interes major promovarea valorilor de business şi care, cu acest prilej, îşi pot prezenta proiectele SAS pe care le gestionează în Romania şi/ sau modul în care aplică diverse solutii SAS.

Nu pierdeţi ocazia de a-i întâlni pe experţii SAS din diverse domenii: Dr. Sascha Schubert – Analytics, Neil Hayward – Marketing Automation, Anand Chitale – Business Intelligence şi Sorin Anghel – Risk Intelligence.

Pe parcursul evenimentului, pe lânga conferinţele invitaţilor strãini, puteţi vizita standul special amenajat pentru demonstraţii live ale beneficiilor oferite de soluţiile SAS în diverse domenii şi puteţi participa la conferinţe şi workshop-uri susţinute de reputaţi speakeri români şi strãini. La sfârşitul evenimentului vã aşteptãm la tombola SAS unde puteţi câstiga numeroase cãrţi de specialitate!


SAS Institute este cea mai mare companie privată din lume care oferă software de cea mai bună calitate, la un nivel ridicat de performanţă. Un număr de peste 43.000 de companii din peste 111 tări dispun de serviciile pe care le oferim. Puterea SAS constă în transformarea datelor structurate şi nestructurate în informaţii concrete, utile, valoroase, fapt demonstrat de către cei 4 milioane de utilizatori ai produselor noastre. Misiunea companiei SAS Institute este de a furniza pieţei soluţii software bazate pe tehnologie de ultima ora care ajută la luarea celor mai bune decizii.

Vã rugãm sã vã înregistraţi online pe: www.sas.com/romania.

Mai multe informaţii la biroul local SAS Institute GmbH România, str. Lisabona nr. 3, sector 1, Bucureşti, telefon 021 231 91 16/17 – şi accesând pagina www.sas.com/romania.

Despre SAS Institute GmbH Romania

Despre SAS Institute

SAS Institute este o companie americană internaţională care activează de 29 de ani pe piaţa de software analitic. SAS Institute este cea mai mare companie privată de software din lume. În prezent un număr de peste 35 000 de companii din 190 de ţări dispun de serviciile pe care le oferă.

Înfiinţată în 1976, în Cary, North Carolina, S.U.A., compania este specializată în soluţii software care oferă un important suport de decizie managerilor de astăzi, prin transformarea datelor structurate şi nestructurate, existente într-o întreprindere, în informaţii concrete, utile, valoroase.

Compania SAS Institute realizează 95% din cifra de afaceri prin vânzarea de licenţe de software. Ceilalţi 5% provin din servicii de consultanţă, pregătire si certificare. Pentru a-şi completa oferta de produse si soluţii, SAS Institute şi-a creat de-a lungul timpului o reţea foarte mare de parteneri de afaceri. Partenerii SAS oferă consultanţă, implementează şi dezvoltă soluţii tehnice care au la bază aplicaţiile SAS.

SAS Institute GmbH România, str. Lisabona nr. 3, sector 1, Bucureşti, telefon 021 231 91 16/17
silvia.bolohan@eur.sas.com