Lansare Site www.imprimante-termice.ro

BUCURESTI - 19 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

La un an de zile de la venirea firmei de imprimante termice SATO in Romania, lansam portalul www.imprimante-termice.ro, de data aceasta cu informatii despre toate modelele de imprimante SATO, drivere, manuale de utilizare, service si piese de schimb !

Lansare Site www.imprimante-termice.ro

La un an de zile de la deschiderea reprezentantei oficiale SATO in Romania, prin intermediul tipografiei Super Poster Media, au fost lansate trei noi portaluri pentru utilizatorii de imprimante SATO si viitorii nostri clienti.

Portalul www.imprimante-termice.ro - se adreseaza celor care doresc sa achizitioneze o imprimanta termice. Pe acest site utilizatorii vor putea gasi oferta SATO pentru Romania in ceea ce priveste imprimantele termice, consumabilele, service-ul si piesele de schimb.
Cel de-al doilea site www.satoromania.ro - se adreseaza posesorilor de imprimante SATO, aici sunt puse la dispozitie manualele de utilizare, carti tehnice, drivere, service si mullte alte lucruri utile.
Site-ul www.suprasoft.ro este un site dedicat solutiilor software de tip Data Collection Systems (DCS), nu doar pentru imprimante SATO. De asemenea, pe acest site vor fi publicate - periodic - si programe gratuite, utile mediului de afaceri.

Despre Sato Romania - Multistrada SRL

Echipa satoromania.ro ofera livrarea imprimantelor si instalarea lor gratuit, in cadrul Municipiului Bucuresti si a zonelor limitrofe.
telefon : 0723.349.139
fax : 031-817.59.03
e-mail : oferte @ satoromania.ro
site Web : www.imprimante-termice.ro
site Web : www.satoromania.ro
site Web : www.suprasoft.ro

oferte@satoromania.ro