3 dantele potrivite pentru rochii de mireasă

BUCURESTI - 21 decembrie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Rochiile de mireasă atrag privirile în orice model, design sau culoare ar veni. Însă atunci când vezi un model de rochie de mireasă deosebit, încântarea de care are parte privirea ta este și mai mare. Cea mai mare parte a modelelor de rochii de mireasă deosebite sunt realizate din dantelă, însă acest material vine în mai multe forme.

Rochii de mireasă

Rochii de mireasă

Există dantelă brodată, dantelă bumbac sau dantelă brodată pe tull, dar și dantelă chantilly. Care sunt aspectele definitorii ale acestora și ce aspect oferă unei rochii de mireasă vei afla din acest articol. 

Dantela brodată, o alegere clasică, un stil vintage

Dantela brodată este realizată încă din secolul al XVI-lea, atunci când metodele și echipamentele utilizate pentru obținerea acesteia erau, pur și simplu, acul și firul ales. Cu timpul, tehnicile utilizate pentru realizarea dantelei brodate au evoluat, iar de la tehnica Reticello folosită la începuturile sale, dantela brodată este obținută astăzi cu ajutorul metodei punto in aria. 

În acest fel, dantela brodată este utilizată astăzi în realizarea unor modele deosebite de rochii de mireasă, în diverse culori și modele brodate.  Dantela la metru este o variantă perfectă pentru miresele care doresc modele de rochii unice, personalizate după preferințe, dorind să adopte un stil clasic, chiar vintage. Principala caracteristică a rochiilor din dantelă brodată este simplitatea. 

Dantela brodată pe tulle, model elegant pentru rochii de mireasă rafinate 

Dantela brodata pe tull este una dintre variantele de dantelă preferate pentru eleganța pe care o oferă articolelor realizate. În acest caz, cea mai mare parte a dantelei este făcută pe o bază de tulle, material care oferă un aspect rafinat și care ajută la obținerea unor modele de rochii de mireasă, și nu numai, cu adevărat elegante. Pe tulle pot fi brodate diverse modele cu flori sau pot fi aplicate perle sau mărgele, acestea fiind utilizate mai ales pentru partea de bust a rochiei de mireasă. 

Dantela chantilly, o rochie de mireasă de o eleganță deosebită 

Acest tip de dantelă oferă unei rochii de mireasă un aspect chiar și mai elegant, fiind o alegere unică. Este incredibil de ușoară și de fină, părând a desena modele pe piele, la fel ca un voal rafinat. Acest tip de dantelă joacă pe transparență, iar modelele florale sau geometrice pot personaliza rochia de mireasă pe care o vei purta într-un mod inedit. Se poate spune despre acest tip de dantelă că reprezintă eleganța absolută.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saturn-accesory/3-dantele-potrivite-pentru-rochii-de-mireasa