Satya    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Satya

 • Satya. Delia Duca, Miss Universe Romania 2012

  Satya

  Bucuresti - 12 November 2012

  Comunicat de Leo & Leo

  ... Satya si Asociatia „Echipa omenirii” organizeaza vernisajul cu scop caritabil „Contemplare” . Luni, 12 noiembrie 2012, ora 19.00, Delia Duca , reprezentanta Romaniei la Miss Universe® va fi prezenta la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: vernisaj , pictură , caritate , copii defavorizati , delia duca , satya , aripi pentru viitor

  Vezi toate comunicatele de presa despre Satya

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Satya.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Satya. Informatiile despre Satya cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Satya, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Satya, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.