savirod

Comunicate de presa si evenimente pe tema savirod

 • savirod. Sigle

  savirod

  Suceava, Suceava - 6 august 2021

  Comunicat de SAVIROD SRL

  ... savirod ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: savirod

 • savirod. Sigle

  savirod

  Suceava, Suceava - 31 ianuarie 2022

  Comunicat de SAVIROD SRL

  savirod SRL anunta finalizarea implementarii proiectulului cu titlul ”Grant pentru capital de lucru” proiect încheiat prin contract M2-10539 din 27-07-2021 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: savirod srl

  Vezi toate comunicatele de presa despre savirod

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul savirod.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la savirod. Informatiile despre savirod cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul savirod, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la savirod, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.