Conferinta SBsol la “Maestrii in afaceri” din cadrul ABM Days

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental

Organizator: SBsol

Conferinta SBsol la “Maestrii in afaceri” din cadrul ABM Days

SBsol va sustine o conferinta in cadrul evenimetului ABM Days, sectiunea “Maestrii in afaceri”, in data de 18 aprilie 2006, incepand cu orele 15:00.

ABM Days este organizat de BOS (Business Organization for Students), in perioada 17-19 aprilie, la Hotel Intercontinental si se adreseaza tuturor studentilor interesati de educatia lor profesionala.

Directorul SBsol, Dl. Augustin Dragan, va impartasi tanarului auditoriu aspecte referitoare la debutul sau in afaceri, cum a depasit obstacolele de pe parcurs, care au fost atuurile care i-au propulsat afacerea pe o linie ascendenta si care ar fi “reteta “ unui proiect de succes, la nivel de alegere, motivare, pastrare echipa.

Valeria Virlan, Marketing Manager SBsol

Despre SBSOL

SBsol reuneste sub aceeasi “umbrela” un grup de 4 firme cu specific de servicii IT: Standard Business, SoftBiz, SolVisions si WinSol.

Echipa de peste 100 de specialisti ofera clientilor un pachet diversificat de soluţii si servicii IT: consultanta pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, consultanta pentru implementari ERP si CRM, mentenanta software si hardware, dezvoltare web si software customizat, instalare si adminstrare retele, hosting baze de date si site-uri web.

Solutiile integrate sunt concepute si coordonate de Manageri de Proiect cu experienta in urmatoarele verticale de industrii: Retail si Distributie, Productie, Transport si Logistica, Administratie Publica, Constructii, Leasing, Publicitate si Servicii.

Cativa dintre partenerii Sbsol: SAP, ABAS Software Germania, Infomatix Ungaria, CAS Software Germania, IBM, RDS, Connex.

Participare: Intrare libera