Comunicate Grill-Society

Grill-Society

Compania Grill-Society a emis 20 comunicate de presa

  • Grill Champions Tour - Meniu Mediteranean in prag de 1 Mai

    Grill Champions Tour - Editia a III-a - Meniu Mediteranean

    BUCURESTI - 18 aprilie 2012

    Vineri, 27 Aprilie va avea loc in Bucuresti cea de a III-a editie a Grill Champions Tour , eveniment organizat de GrillSociety.ro cu scopul de a dezvolta cultura gatitului in aer liber din Romania. Demonstratia culinara, sustinuta de campioni mondiali ai barbecue -ului, va avea loc inainte de traditionala sarbatoare de 1 Mai, recunoscuta drept startul sezonului de petrecere a timpului in aer liber.     comunicatul de presa

  • 60 de ani de istorie Weber: 31 martie deschiderea magazinului de specialitate Weber in Bucuresti prezinta noua colectie 2012

    George Stephen - inventatorul gratarului cu capac Weber

    BUCURESTI - 28 martie 2012

    Primavara lui 2012 ne aduce - chiar de la sfarsitul lunii martie - o surpriza placuta in domeniul grill-urilor premium la nivel international: producatorul american Weber anunta implinirea a 60 de ani de istorie Weber in lume. Inca un prilej de celebrare, de data aceasta in piata romaneasca, va fi ziua de sambata, 31 martie cand showroom-ul CampingGrill.ro din Bucuresti va fi deschis tuturor pasionatilor de grilling intre orele 10.00-16.00 cu scopul de a prezenta noutatile producatorului american Weber Stephen in 2012.    comunicatul de presa

  • Atelier de paine pe cuptorul BigGreenEgg

    Atelier de paine pe cuptorul BigGreenEgg

    BUCURESTI - 21 octombrie 2010

    Bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen deschide luni, 25 octombrie, seria atelierelor de paine pregatita pe grill-ul multi-functional, cuptor si smoker BigGreenEgg.    comunicatul de presa

  • Cum sa creezi avantaj competitiv in bransa HoReCa

    Cum sa creezi avantaj competitiv in bransa HoReCa

    BUCURESTI - 21 septembrie 2010

    Intr-o perioada in care oamenii carora le place sa ia masa in oras, la restaurant, au devenit din ce in ce mai exigenti si mai bine informati, o buna modalitate de a castiga clienti este aceea de a gasi concepte si solutii care sa diferentieze considerabil si sa genereze plus valoare pentru consumator.    comunicatul de presa

  • Ce nazdravanii au mai inventat americanii

    Ce nazdravanii au mai inventat americanii

    BUCURESTI - 10 august 2010

    Surprinzator nu e vorba de un fast food insa tot cu `bucatareala`' are legatura, de data aceasta insa... la gratar. Big Green Egg, produs american unic in lume din 1974 si totodata unul dintre cele mai performante si renumite grilluri este de curand disponibil si pe piata din Romania, prin magazinul online CampingGrill.ro    comunicatul de presa

  • Solutie pentru dilema fumator-nefumator in baruri si restaurante

    Solutie pentru dilema fumator-nefumator in baruri si restaurante

    BUCURESTI - 7 ianuarie 2009

    Incepind cu 1 ianuarie 2009, reglementarile europene privind fumatul in spatiile publice ii pun pe proprietarii romani de restaurante, baruri si cafenele in fata unei noi provocari: Cum pot sa isi pastreze clientii multumiti, fie ei fumatori ori nefumatori, fara sa plateasca amenzi? Solutia proprietarilor de restaurante din tarile vest-europene in cazul dilemei fumator-nefumator se poate aplica si in Romania. In tari precum Franta, Germania, Anglia sau Italia, la intrarea in restaurante exista scaune si mese amplasate in exterior ca un fel de terase care sunt dotate cu sisteme de incalzire pentru iarna-toamna-primavara, sisteme prezentate pe www.incalzitoareterase.ro.    comunicatul de presa