Cum sa creezi avantaj competitiv in bransa HoReCa

BUCURESTI - 21 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Intr-o perioada in care oamenii carora le place sa ia masa in oras, la restaurant, au devenit din ce in ce mai exigenti si mai bine informati, o buna modalitate de a castiga clienti este aceea de a gasi concepte si solutii care sa diferentieze considerabil si sa genereze plus valoare pentru consumator.

Cum sa creezi avantaj competitiv in bransa HoReCa

CampingGrill.ro va fi prezent marti, 28 septembrie, la World Trade Plaza (Bucuresti) la Food&Bar Show, evenimentul anual destinat profesionistilor din HoReCa. Aflat la cea de-a doua editie, Food&Bar Show este un eveniment marca Food&Bar Magazine, ce prezinta noutati si solutii practice pentru bucatarii profesionisti si managerii din bransa HoReCa. Partner oficial al evenimentului, CampingGrill.ro, pregateste pentru vizitatorii Food&Bar Show o serie de surprize si premii speciale.

Pe tot parcursul evenimentului, CampingGrill.ro va oferi vizitatorilor targului o serie de demonstratii culinare profesioniste live si va aduce in atentia publicului din categoria HoReCa grill-ul afumatoare Big Green Egg, pe care se vor gati preparate dintre cele mai diverse. Big Green Egg, adus in exclusivitate pe piata din Romania de CampingGrill.ro, este un gratar din ceramica, cu o forma similara unui ou, care serveste in acelasi timp ca si grill, cuptor si smoker.

O categorie aparte a produselor din oferta CampingGrill.ro expuse in cadrul Food&Bar Show va fi cea a incalzitoarelor pentru terase, CampingGrill.ro fiind reprezentantul unor marci germane de presitgiu in domeniu precum Enders sau Solamagic. Pe langa expozitie si demonstratiile culinare live, standul CampingGrill.ro va oferi, in plus, si informatii despre ofertele speciale CampingGrill.ro, preturi, livrari, service si produse noi.

De asemenea, vizitatorii inscrisi pe listele de participare aflate la standul CampingGrill.ro din cadrul Food&Bar Show vor putea castiga, prin tragere la sorti, un incalzitor de terasa marca germana Enders, model TrendStyle, sistem de incalzire cu infrarosu dotat cu masuta de cocktail, in valoare de 300 de euro.
Accesul in cadrul expozitiei Food&Bar Show este gratuit si se face pe baza invitatiilor personalizate catre abonatii revistei insa si prin simpla inscriere ca vizitator pe site-ul www.foodandbar.ro.

Prezent in segmentul HoReCa inca din 2007, CampingGrill.ro ofera solutii practice de amenajari si dotari pentru exterior care se disting prin originalitate si profesionalism. Serviciile complete oferite de CampingGrill.ro includ transportul, montarea si asistenta in service a produselor comandate. In plus, CampingGrill.ro faciliteaza comunicarea cu clientii prin acceptarea comenzilor online facute prin www.campinggrill.ro si www.incalzitoareterase.ro , telefonic 0728 TERASA (837272) sau email: office@campinggrill.ro.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati:
Ligia Adam
Online Communication Executive
Mail: ligia@bortunolteanu.ro
Phone: +40 728 300 567
BORŢUN•OLTEANU
Blog | Facebook | Twitter | LinkedIn