Grill Champions Tour deschide sezonul de grilling cu “American Barbecue Show” intr-un decor de vis, la Palatul Ghika in Bucuresti

BUCURESTI - 4 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Sambata 27 Aprilie, Camillo Tomanek si Marco Greulich isi indeplinesc visul de a pregati pentru prima data in Romania un meniu tipic american in gradina interioara a Palatului Ghika. Pentru a treia oara in Bucuresti, cei doi campioni mondiali ai barbecue -ului au dezvoltat in mod consecvent cultura gatitului in aer liber la nivel international prin publicarea unor carti de grilling si barbecue, fondarea unui blog si a unui forum de specialitate si nu in ultimul rand au devenit producatori de condimente barbecue cunoscute si in Romania sub brand-ul Don Marco’s Rubs.

Grill Champions Tour deschide sezonul de grilling cu “American Barbecue Show” intr-un decor de vis, la Palatul Ghika in Bucuresti
 To barbecue or not to barbecue, that is the question! 

William Shakespeare

American Barbecue Show incepe la ora 13.00 si ofera participantilor demonstratii live de cooking pe gratare performante tipic americane. Cei doi maestrii ai barbecue-ului vor pregati preparatele chiar sub ochii pasionatilor care se vor relaxa in frumoasa gradina interioara a Palatului Ghika, la o degustare de vinuri dar si de condimente. Participantii vor putea degusta în cadrul show-ului culinar costite afumate, steak-uri de vita, pulled pork (friptura de porc preparata timp de 10 ore in grill ceramic), branza Camembert  pe placa de cedru si ca desert muffins (traditionalele briose americane).

Grill-urile cu gaz si carbune pe care vor gati cei doi maestri de origine germana sunt asigurate de CampingGrill.ro ce pune la dispozitie marci si concepte tipic americane precum Big Green Egg – grill ceramic, cuptor si smoker cu carbune; Weber – brand american de renume, Smoker tip locomotiva BBQ Scout precum si grill-uri cu gaz OutdoorChef.

În calitate de organizator al Grill Champions Tour , GrillSociety.ro se bucură de sprijinul partenerilor sai: CampingGrill.ro - magazin specializat in gratare si accesorii pentru grilling & barbecue; Corcova - podgorie din zona Mehedinti; Peris – carne de porc romanesc, Agricola Bacau- producator de carne de pui, Salatele Eisberg si nu in ultimul rand branzeturile fine sunt sustinute de producatorul Delaco.

Grill Champions Tour, o initiativa a GrillSociety.ro, este un eveniment premium dedicat pasionatilor de grilling şi barbecue din Romania. Intrarea este permisa numai pe baza de bilet de participare iar numarul locurilor disponibile este limitat. Evenimentul este sustinut cu sprijinul Palatului Ghika si Privileg Catering.