Grill Champions Tour - Meniu Mediteranean in prag de 1 Mai

BUCURESTI - 18 aprilie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Vineri, 27 Aprilie va avea loc in Bucuresti cea de a III-a editie a Grill Champions Tour , eveniment organizat de GrillSociety.ro cu scopul de a dezvolta cultura gatitului in aer liber din Romania. Demonstratia culinara, sustinuta de campioni mondiali ai barbecue -ului, va avea loc inainte de traditionala sarbatoare de 1 Mai, recunoscuta drept startul sezonului de petrecere a timpului in aer liber.

Grill Champions Tour - Editia a III-a - Meniu Mediteranean

Grill Champions Tour - Editia a III-a - Meniu Mediteranean

Invitatii editiei anterioare au fost cei doi campioni de origine germana Don Caruso (Camillo Tomanek) si Don Marco (Marco Greulich) care au demonstrat participantilor intr-un show culinar de exceptie ca outdoor cooking-ul este o arta chiar si intr-o zi de iarna.

Pentru aceasta primavara, intr-un decor mediteranean, cei doi campioni au acceptat provocarea de a sustine o demonstratie gastronomica inainte de 1 Mai, cand gratarul si micii sunt preocupare primordiala nationala si fiecare devine specialist in domeniu.

Specificul mediteranean al meniului va fi sustinut de retete marca proprie, unele chiar premiate la nivel international, si va fi unul complet de la antreuri pana la desert preparate la gratar , toate in stil autentic mediteranean.

Proiectul GrillSociety.ro este un manifest pentru cultura outdoor cooking & dining din Romania propunandu-si sa demonstreze, prin continut de calitate, existenta in Romania a unei culturi a gatitului în aer liber care depaseste imaginea generica a gratarului traditional la iarba verde, cu mici si mult fum.

In calitate de organizator al Grill Champions Tour, GrillSociety.ro se bucura de sprijinul parterilor care au facut posibila aceasta manifestare inca de la inceput: CampingGrill.ro - specialist in gratare de gradina performante, Corcova Roy & Damboviceanu - vin din zona romanesca cu traditie,  Brands International - cafea Nespresso şi nu in ultimul rand RFamily - furnizor de produse proaspete si congelate de peste ce sustine in exclusivitate profilul mediteranean al Grill Champions Tour - editia a III-a.