SC A A VESA SRL

SC A A VESA SRL


Descrierea companiei SC A A VESA SRL

Calitatea și rafinamentul se reunesc în creațiile vestimentare marca A&A Vesa, recunoscute în țară dar și în afară pentru calitatea deosebită a materialelor naturale folosite în confecționarea fiecărei piese. Încă de la înființarea sa, în 1994, fabrica de blănuri A&A Vesa, aflată în județul Arad a produs haine și accesorii din blană naturală de cea mai înaltă calitate, devenind unul dintre cei mai apreciați producători ai industriei de blănuri din România dar și din Europa.

Concepute și prelucrate în fabrica Vesa, hainele și accesoriile din blană sunt creații originale, confecționate după cele mai înalte standarde de calitate. Confortul, eleganța și croiul deosebit al hainelor de blană și numai au plasat fabrica de blănuri A&A Vesa în topul preferințelor femeilor și bărbaților în căutare de piese vestimentare de calitate, care să le asigure confortul și liberatea de mișcare atât de valoroase astăzi. Produsele din blana si piele ale firmei romanesti A&A Vesa sunt disponibile online, pe www.vesa.ro sau în magazinele din țară, ofertele speciale și prețurile de producător ale articolelor fiind încă unul dintre motivele pentru care marca A&A Vesa este atât de apreciată.

Comunicate SC A A VESA SRL :

  • Sebis - 27 februarie 2018

    Fabrica de blănuri A&A Vesa este printre cei mari producători de haine din blană naturală din România. A&A Vesa se poate mândri cu o fabrică modernă, care operează după cele mai înalte standarde [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei SC A A VESA SRL.