Bilant A&A Vesa SRL

Sebis - 27 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fabrica de blănuri A&A Vesa este printre cei mari producători de haine din blană naturală din România. A&A Vesa se poate mândri cu o fabrică modernă, care operează după cele mai înalte standarde de calitate, având propria tăbăcărie.

Fie ca e vorba de un palton barbatesc sau paltoane dama, fiecare articol vestimentar marca A&A Vesa este creat de designeri pasionați și mai apoi confecționat în fabrica aflată în localitatea Buteni, din județul Arad.

A&A Vesa este o fabrică specializată în confecționarea de haine romanesti de calitate cu articole din materiale 100% naturale, precum blana de vulpe, blana de raton sau de miel și pielea naturală, materiale care provin de la specii de animale care nu sunt pe cale de dispariție. Materialele provin din România sau din Uniunea Europeană, A&A Vesa fiind o marcă înregistrată OSIM, care respectă toate standardele de prelucrare ale UE.

Începând cu anul 2011, A&A Vesa s-a lansat și pe piața online, punând la dispoziția clienților săi din România și din afară un magazin virtual. Pe www.vesa.ro veți putea găsi o varietate de modele de haine de blană pentru femei și bărbați, cojoace, geci din piele naturală și accesorii potrivite pentru anotimpul rece și nu numai.

Mănuși din piele, portofele din piele, căciuli din blană dar și decorațiuni de interior pot fi achiziționate cu ușurință atât online, cât și din magazinele A&A Vesa din țară, situate în orașele Arad, București, Galați și Constanța. Magazinul virtual www.vesa.ro permite achiziționarea articolelor prin plata online, cu cardul bancar, sau ramburs. Livrarea este posibilă în țară, dar și în afara țării, realizându-se prin servicii de curierat rapid, asigurate prin colaborarea cu firmele de curierat DPD, Fan Courier și TNT.

Datorită faptului că A&A Vesa produce în țară fiecare articol, prețurile practicate sunt cele de producător. De la haine de blană deosebit de elegante și pretențioase, până la piese vestimentare casual, cu un look modern și tineresc, fiecare articol este disponibil într-o varietate de mărimi și de culori, la prețuri cât se poate de accesibile.

A&A Vesa este o fabrică de blănuri naturale care pune la dispoziția clienților săi produse de lux la prețuri fără concurență pe piața românească. Calitatea și stilul aparte definesc fiecare produs A&A Vesa, fapt pentru care marca a devenit foarte căutată în țară și nu numai.

Despre SC A A VESA SRL

Calitatea și rafinamentul se reunesc în creațiile vestimentare marca A&A Vesa, recunoscute în țară dar și în afară pentru calitatea deosebită a materialelor naturale folosite în confecționarea fiecărei piese. Încă de la înființarea sa, în 1994, fabrica de blănuri A&A Vesa, aflată în județul Arad a produs haine și accesorii din blană naturală de cea mai înaltă calitate, devenind unul dintre cei mai apreciați producători ai industriei de blănuri din România dar și din Europa.