ABN Systems International la CERF 2008

BUCURESTI - 6 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

ABN Systems International va participa in perioada 7 - 11 mai 2008 la editia a XVII-a a Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), care va avea loc la Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti.

Standul ABN Systems va fi localizat in cadrul CERF in pavilionul 14, numarul 4151. Vizitatorii standului vor avea posibilitatea sa cunoasca o gama foarte larga de produse de marca, precum si o echipa de profesionisti tineri care vor sta la dispozitia celor interesati cu informatii si sfaturi privind dispozitivele expuse si numeroasele promotii in care acestea se afla.

ABN Systems iese in evidenta prin oferta sa variata din care mentionam Sisteme de Video-Conferinta HD LifeSize, Sisteme de Audio-Conferinta Polycom, Solutii Wireless/Office de la Plantronics si GN Jabra, Casti Bluetooth, Casti PC, Casti Call Center, Telefoane IP, Dispozitive Retelistica & Periferice de la Manhattan si Intellinet, si multe altele. Totodata, pe perioada targului ABN Systems lanseaza numeroase promotii si superoferte unice in Romania.

Despre SC ABN SYSTEM INTERNATIONAL SRL

Toţi cei interesaţi sunt invitaţi sa viziteze standul nostru, pe toată perioada targului.
Purcarea Ionel
Webmaster
0212326115

office@abnsystems.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-abn-system-international-srl/abn-systems-international-la-cerf-2008