ABN Systems International lanseaza noua gama de casti gaming Gamecom de la Plantronics

BUCURESTI - 8 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ABN Systems International, firma importatoare de solutii si echipamente de telecomunicatii aduce in premiera in Romania cea mai performata gama de casti gaming de la Plantronics.

Aceasta gama cuprinde casti precum Gamecom 367, Gamecom 377 si Gamecom 777, create special pentru a oferi o experienta audio unica si imersiva impatimitilor jocurilor pe calculator. Plantronics va ofera astfel 3 modele de casti pentru gaming care vor stabili noi standarde in materie de calitate audio si comfort.

Sistemul closed-ear de la GameCom 367 reprezinta o solutie ideala pentru gaming prin cele 2 difuzoare stereo de 40 mm si special create pentru a redistribui presiunea la confort maxim. Totodata ele iti garanteaza ca niciun sunet din exterior nu te va deranja in timpul jocului.

Deoarece sistemul tau hardware trebuie sa fie la fel de puternic ca si indemanarea ta in materie de jocuri, GameCom 377 ofera o forma compacta si un sunet viguros. A fost creat pentru confort maxim prin greutatea redusa si designul special pentru zona urechii, in timp ce designul open-ear te lasa sa captezi toate sunetele jocului. Sistemul noise-cancelling te lasa sa interactionezi cu colegii tai de echipa foarte clar. Totodata este prevazut cu un sistem foarte usor de manevrat de adjustare a volumului sau oprire a microfonului.

GameCom 777, dotata cu tehnologia Dolby Headphone si Dolby Pro Logic II ofera gamerilor un efect si surround cinematic care le permite sa observe inamicii chiar inainte ca acestia sa apara pe ecran. GameCom 777 este o casca extrem de confortabila si usoara, iar prin sistemul audio imbunatatit devine o casca perfecta pentru sesiunile prelungite de joc. Sistemul noise-cancelling te lasa sa interactionezi cu colegii tai de echipa foarte clar. Totodata este prevazut cu un sistem foarte usor de manevrat de adjustare a volumului sau oprire a microfonului.

Despre SC ABN SYSTEM INTERNATIONAL SRL

ABN Systems International este reprezentant autorizat in Romania al companiilor Plantronics B.V., GN Netcom AS, Polycom, Maxcom, Lifesize, Konftel, Manhattan si Intellinet.
ABN SYSTEMS INTERNATIONAL SRL
Bucuresti, Str. Marinarilor nr. 31, sector 1
tel: 021-233.09.95 / 021-233.09.96 / 021-233.09.97
fax: 021-233.09.99
office@abnsystems.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-abn-system-international-srl/abn-systems-international-lanseaza-noua-gama-de-casti-gaming-gamecom-de-la-plantronics