CAND, CUM si DE CE sa inveti in strainatate!

BUCURESTI - 19 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Recunoaste ca te-ai gandit macar o data cum ar fi sa studiezi in strainatate! Daca ai multe intrebari si niciun raspuns, afla tot ce trebuie sa stii la workshopul CAND, CUM si DE CE sa inveti in strainatate! sustinut de Studentie.ro in cadrul Targului Educational European (European Education Fair 2010)!

CAND, CUM si DE CE sa inveti in strainatate!

Vino sambata, 20 februarie, ora 12.00, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti si afla ce inseamna studentia in strainatate.

Trainer in cadrul workshopului va fi Cornelia Lazar, project manager www.studentie.ro, care a invatat pe pielea ei ce inseamna sa pleci la studii printre straini.

Pentru a participa la workshop tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail cu numele tau si numele workshopului la olc@universities.ro.

In cadrul targului vor fi prezenti si reprezentanti ai unora dintre cele mai reputate universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Finlanda, reprezentanti ai unor licee publice si scoli de tip boarding (scoli de elita cu internat) din Germania, Marea Britanie sau Elvetia, reprezentanti ai unor programe educationale de vacanta din Marea Britanie sau Elvetia.

Targul se adreseaza tinerilor doritori sa-si continue studiile universitare si de masterat in tari europene, parintilor care vor sa-si inscrie copiii in licee publice sau scoli de tip boarding din Europa, elevilor care doresc sa participe intr-un program educational de vacanta in vara anului 2010.

Despre SC Active Soft SRL

www.studentie.ro este primul ghid online dedicat studentilor din intreaga tara si nu numai care se remarca prin diversitatea informatiilor - peste 1000 de categorii de continut 100% studentesc, prin originalitatea si calitatea articolelor, dar si prin continutul sau reactualizat zilnic.tel: 021.209.53.42
pr@studentie.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-active-soft-srl/cand-cum-si-de-ce-sa-inveti-in-strainatate