Cozonac Vel Pitar de 5000 de euro - concurs marca Active Soft

BUCURESTI - 20 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vel Pitar si SC Active Soft SRL organizeaza, in perioada 18 noiembrie-2 decembrie 2009, Campania 'Castiga 5000 Euro cu cozonacul Vel Pitar!'. Scopul concursului este de a gasi cel mai reprezentativ material de promovare a cozonacului Vel Pitar, premiul oferit fiind de 5000 de euro.

Pentru a participa la Campania 'Castiga 5000 Euro cu cozonacul Vel Pitar!', concurentii trebuie sa creeze, cu mijloace proprii sau cu ajutorul echipei www.220.ro, un material video in care prezinta, intr-un mod original, unul din produsele Vel Pitar. Inregistrarea video va fi uploadata pe site-ul www.220.ro, in pagina pusa la dispozitie online in acest scop.

Reprezentantii Vel Pitar vor alege materialul pe care il considera cel mai sugestiv pentru produsul promovat. Castigatorul va fi anuntat pe data de 03 decembrie 2009, in paginile dedicate Campaniei de pe www.220.ro. Premiul, in valoare de 5000 de euro, va fi oferit in maximum 7 zile de la incheierea concursului si promovarea in mediul online a materialului castigator.

Campanial incurajeaza orice idee creativa, care demonstreaza de ce cozonacul Vel Pitar este perfect pentru Sarbatori si nu numai. In plus, compania Active Soft isi pune la dispozitie studioul video celor care doresc sa se inscrie in concurs, dar nu dispun de echipamentele tehnice necesare.

Despre SC Active Soft SRL

Compania Active Soft se afla in topul editorilor web, iar cele 25 de site-uri din portofoliu acopera cele mai diverse categorii, in functie de cerintele pietei. Principalele site-uri ale companiei sunt succese de audienta, insumand peste 100 milioane de pagini deschise lunar si aproape 14 milioane de vizitatori, conform Trafic.ro.

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Actionarul majoritar al Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).

Alina Stefanache,
Specialist marketing
0726095497
ACTIVE SOFT
Office Building, Pierre de Coubertin 3- 5, sector 2, Bucuresti.