Sigle comunicat european

PERFECŢIONAREA ANGAJAŢILOR DIN DOMENIUL CONSTRUCŢIILOR REŢELELOR EDILITARE

BUCURESTI - 13 aprilie 2011

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

INVESTEŞTE ÎN OAMENI!

PROIECT DE FORMARE PROFESIONALĂ, FINANŢAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ!

S.C. ACVATOT S.R.L. a obţinut la jumătatea anului 2010 fonduri europene pentru implementarea unui program amplu de perfecţionare profesională, la nivel operaţional, prin proiectul „Perfecţionarea angajaţilor din domeniul construcţiilor reţelelor edilitare – PERFECTO”. Proiectul, finanţat în proporţie de 60% de către Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), şi cofinanţat de către ACVATOT, are ca obiectiv principal creşterea nivelului de competenţe profesionale ale angajaţilor.

PERFECŢIONAREA ANGAJAŢILOR DIN DOMENIUL CONSTRUCŢIILOR REŢELELOR EDILITARE

„Perfecţionarea angajaţilor din domeniul construcţiilor reţelelor edilitare - PERFECTO”, ID 53135, şi-a propus perfecţionarea unui număr de 65 de angajaţi ACVATOT în ocupaţia de instalator apă – canal, în vederea creşterii calităţii şi productivităţii muncii în sectorul construcţiei reţelelor edilitare.

Pentru a putea atinge acest obiectiv, proiectul a prevăzut formarea a 65 de persoane, care deţin deja o calificare şi care au nevoie de o nouă perfecţionare, ca şi instalatori apă - canal, datorită cerinţelor de pe piaţă.Obiectivul a urmărit, aşadar, să garanteze muncitorilor un proces continuu de adaptare la piaţa muncii, într-o optică complexă de dezvoltare.

Programele de formare pentru cei 65 de angajaţi s-au derulat în intervalul Octombrie 2010 - Martie 2011.

Dintre cei 65 de participanţi, 25 au fost certificaţi conform metodologiei CNFPA. Ceilalţi 40 de angajaţi, vor susţine examenul de certificare în luna aprilie a anului 2011, după finalizarea stagiului practic de 140 de ore de formare.Valoarea proiectului este de 302.365 RON, iar finanţarea nerambursabilă, dintre care fonduri nerambursabile de 181.419 RON.

PERSOANĂ DE CONTACT

Anca ALEXE, Manager de proiect, S.C. ACVATOT S.R.L.

Telefon: 0756.054.470 · Email: a.alexe@acvatot.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-acvatot-srl/perfectionarea-angajatilor-din-domeniul-constructiilor-retelelor-edilitare