Targ cu produse naturale si traditionale

BUCURESTI - 14 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Vedetele targului: carne de mangalita fara colesterol, miere cu efect terapeutic, dulciuri din Ungaria, branzeturi maturate

Casute cu delicatese in Autovit !

Casute cu delicatese in Autovit !

 

15-16 ianuarie -Targul de produse naturale si traditionale in incita Targului Autovit

 

  Targul de produse naturale si traditionale  organizat de Targul Autovit din Vitan Barzesti va invita sa degustati si sa cumparati delicatese si  produse proaspete ale producatorilor din toata tara. Vedetele targului sunt :

  Carnea de porc din rasa mangalita.  Carnea acestei rase este foarte gustoasa, continand   putina apa, este   utilizat in special pentru obtinerea produselor crud-uscate si a suncii. Firma Floridava din Oradea va prezinta produse precum carnati de casa afumati,picanti, de oaie, salam de mangalita, pastrama de oaie, vita, slanina, jumari.

  Mierea de rapita- un serbet desavarsit. Mierea de rapita se cristalizeaza foarte repede datorita continutului mare de apa. Textura este una foarte fina si are proprietati curative, fiind recomandata mai ales in tratarea bolilor ce afecteaza rinichii. Uleiul de rapita contine si Q3 care este extrem de necesar pentru oase.

Din aceasta cauza mierea de rapita este utilizata in tratamente pentru osteoporoza . Ea ajuta si la refacerea si mentierea elasticitatii peretilor vasculari. Consumul de miere din rapita protejeaza ficatul, splina si pancreasul, de diverse boli.

  Mierea de coriandru – o miere superba cu deosebite proprietati medicinale.Este indicata in cazul gastritei si al ulcerului.

  Miere din floarea-soarelui contine vitamina P si este recomandata persoanelor care au o activitate circulatorie proasta. Regleaza hipo si hipertensiunea si este indicata celor care au probleme de circulatie sangvina.

  Paine integrala cu cartofi si coapta in cuptor cu lemne din Miercurea Ciuc.

  Virsli de brad,Toba de casa, Pastrama de casa, Jambon taranesc, Salamuri Tomesti ,preparate din carne de porc romaneasca,tinuta la saramura,pregatita doar cu condimente naturale,afumate in afumatorii clasice,respectand vechile traditii.

  Branzeturi maturate: trapist, techeroi, branza pentru dejun cu chimen, cu ceapa, cu ardei rosu.

Produsele de Crit din Brasov ii ademeneste pe cumparatori cu produse din lapte de capra , cas, branza de burduf si telemea.

  Gemuri din coarne, rubarbar, nuci verzi.

Veniti alaturi de noi sa va bucurati de preparate gustoase,naturale si proaspete.

Targul este deschis sambata si duminica intre orele 8-19.

Despre SC ADALEX ARTCOM SRL

S.C ADALEX ARTCOM S.R.L cu activitate principala de organizare a expozitiilor,targurilor si congreselor cu J40/11447/24.11.2010, C.U.I 27741766 organizeaza saptamanal targuri. Numar angajati 2.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-adalex-artcom-srl/targ-cu-produse-naturale-si-traditionale