Și-a deschis afacere pe timp de pandemie: wawababy.ro

BUCURESTI - 14 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Când toate afacerile începeau să își oprească activitatea, această antreprenoare a avut curajul și încrederea de a demara o nouă afacere care să funcționeze și pe timpul pandemiei deși produsele oferite nu erau cele mai căutate.

Wawa Baby - Magazin online cu suflet si articole pentru copii, bebelusi si mamici

Wawa Baby - Magazin online cu suflet si articole pentru copii, bebelusi si mamici

 Mi-am dorit să ofer atenție și grijă actualelor și viitoarelor mămici în această perioada dificilă și să le ofer sprijin prin telefon astfel încât, pe lângă consultanța în alegerea celor mai potrivite produse, să le ofer și o mică rază de bucurie printr-o atitudine pozitivă. 

administrator, Catalina Postolache

Când toate afacerile începeau să își oprească activitatea, această antreprenoare a avut curajul și încrederea de a demara o nouă afacere care să funcționeze și pe timpul pandemiei, deși produsele oferite nu erau cele mai căutate.

 

Cătălina Postolache și-a deschis un magazin online cu articole pentru copii și bebeluși în context economic nefavorabil și a avut o pornire spectaculoasă. "În toată această situație, afacerea a pornit foarte bine și succesul a început să se arate încă de la lansare. Mi-am dorit să ofer atenție și grijă actualelor și viitoarelor mămici în această perioada dificilă și să le ofer sprijin prin telefon astfel încât, pe lângă consultanța în alegerea celor mai potrivite produse, să le ofer și o mică rază de bucurie printr-o atitudine pozitivă." a declarat Cătălina.

 

Magazinul online cu articole de copii și bebeluși wawababy.ro are peste 12000 de produse și numărul este în creștere. Antreprenoarea ne-a spus că dorește să depășeacă 50.000 de produse până la sfârșitul anului și are toată încrederea că va reuși. Pentru gama de produse a ales cei mai de încredere furnizori de pe piață, cu care poți colabora cât mai ușor, astfel încât clientele magazinului online Wawa Baby să aibă parte de cea mai bună experiență. Platforma pe care este construit magazinul este gândită să faciliteze un volum mare de comenzi și să ofere o experiență cât mai plăcută clienților printr-o multitudine de facilități și este tot timpul în dezvoltare.

 

"Deși marja de profit nu este mare, satisfacția vine din ajutarea clienților și cuvintele frumoase oferite de aceștia care îți înseninează ziua și îți oferă o energie fantastică", ne spune Cătălina. Scopul ei principal este să ofere cât mai mult sprijin tinerelor mămici și le ajute cu sfaturi în alegerile dificile ce țîn de produsele necesare celor mici.

 

Gama de produse a magazinului online wawababy.ro este foarte diversă oferind aproape tot ce este nevoie înainte și după naștere precum: cărucioare de copii 3 în 1, 2 în 1, scaune auto, scaune de masă, premergătoare, pătuțuri de lemn, măsuțe de înfășat, balansoare, triciclete, centre de activități, jucării interactive, articole pentru băița, pătuțuri pliante, marsupii, perne pentru gravide, sterilizatoare, video interfoane și multe multe altele iar gama de produse crește în fiecare luna.

 

"Brandul și platforma online au fost realizate de adUP - Agenția Digitală de Marketing pentru Afaceri care Cresc și tot cu ei continuăm colaborarea și pentru partea de marketing, iar rezultatele sunt uimitoare având în vedere feedback-ul clienților văzut încă de la început", ne spune antreprenoarea.