Ai venit din vacanta? Foarte bine fa un cadou sau chiar fa-ti un cadou dintre noutatile magazinului online Cadouri din Inima

Oradea - 14 august 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Magazinul online Cadouri din Inima aduce multe noutati in randul cadourilor pe care vi le ofera: vizitati www.cadouri-din-inima.ro si delectati-va cu noile si apetisantele oferte de cadouri atat pentru femei cat si pentru barbati. Nu lasati ocaziile unice sa treaca fara a fi marcate de un cadou!

Ai venit din vacanta? Foarte bine fa un cadou sau chiar fa-ti un cadou dintre noutatile magazinului online Cadouri din Inima


Daca ai venit deja din vacanta si ai ramas cu nostalgia unui concediu de vis, nu-ti ramane altceva decat sa te delectezi cu un cadou. Si stii de ce ? Pentru ca oferta pe care Magazinul online Cadouri din Inima ti-o propune, aduce in prim plan in luna august o multiume de noutati carora cu siguranta e foarte greu sa le rezisti.

Gama cadourilor pentru femei e completata cu o foarte diversa si rafinata colectie de bijuterii. Nimic mai potrivit pentru a-ti aduce un plus de prospetime si culoare in tinuta ta usoara si confortabila de vara. Elementul de noutate la cadourile Bijuterii il constituie faptul ca, ai posibilitatea sa alegi modalitatea prin care acest cadou va fi expediat catre adresa indicata de tine: poti opta pentru o expediere rapida si comoda sau, de asemenea, poti opta pentru varianta posta romana, costurile de expeditie fiind in acest caz mult mai mici si la indemana oricui.

De asemenea, preturile la aceasta categorie de cadouri sunt atat de accesibile incat cu siguranta dintre cele 12 seturi de bijuterii prezente aici, vei gasi cel putin un set care se potriveste cu personalitatea si buzunarul tau!

Alte noutati sunt si la Oferte speciale, unde cu siguranta gasesti acel cadou potrivit pentru persoana sau ocazia speciala pentru care te pregatesti.
Fa o vizita si la sectiunea Tablouri decorative unde, de asemenea, vei avea surpriza sa descoperi multe noutati.

Chiar daca nu ai decis inca ce fel de cadou doresti sa comanzi pentru persoana iubita, Echipa Cadouri din Inima, iti ofera ca si noutate prin idee si concept, posibilitatea de a transmite online, un mesaj de dragoste adresat partenerului sau partenerei tale. Mesajul tau va sta afisat pe prima pagina a magazinului online de cadouri www.cadouri-din-inima.ro si astfel, dragostea voastra va fi inconjurata de multe ganduri bune din partea vizitatorilor.

Daca vrei sa faci o urare cuiva drag alege o felicitare virtuala cu un mesaj de dragoste din galeria de felicitari virtuale !
Vrei sa stii ce spun astrele despre tine? Horoscopul te asteapta!


Orice zi poate fi transformata intr-o zi speciala iubind si daruind Cadouri din Inima!

Despre SC AGRICOMIMPEX SRL

SC AGRICOMIMPEX SRL
Oradea
Rusu Adela
manager
www.cadouri-din-inima.ro
Tel.0359450777
contact@cadouri-din-inima.ro