Cadouri noi la preturi accesibile si livrare imediata prin curier rapid!

Oradea - 15 octombrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Toamna 2007 aduce cadouri noi la preturi accesibile, cu livrare imediata prin curier rapid accesand doar www.cadouri-din-inima.ro

Magazinul online www.cadouri-din-inima.ro isi imbogateste oferta de toamna pentru segmentul cadouri deosebite cu noi si tentante sectiuni de cadouri precum si noutati in cadrul sectiunilor deja cunoscute. Atat cadourile pentru femei cat si cadourile pentru barbati si-au reinnoit oferta. Cu siguranta puteti gasi si comanda un cadou elegant si deosebit pentru o ocazie deosebita, fie ca sunteti in cautarea unui cadou pentru o femeie, fie ca sunteti in cautarea unui cadou pentru un barbat.

Noutati in proportie de 100 % la categoria Bijuterii - o incantare pentru orice femeie si pentru orice ocazie
.
Echipa Cadouri din Inima inaugureaza sectiunea Cadouri Carti - un cadou extrem de potrivit pentru toti acei care mai au timp sa rasfoiasca si sa savureze lectura unei carti captivante, fie ca este vorba despre autocunoastere si automotivare, fie ca este vorba despre metode si tehnici pentru o viata mai sanatoasa si echilibrata, fie ca intram in universul fascinant al lumii optand pentru un cadou care contine una dintre enciclopediile oferite in aceasta sectiune.


Cadouri extrem de originale si cu adevarat tentante la categoria unicate - arta manuala este cea care innobileaza fiecare cadou prezentat aici si mai ales, cea care-l face unic prin idee, originalitate si nu in ultimul rand, maiestrie.

Cadouri deosebite gasiti si accesand sectiunile Decoratiuni, Tablouri decorative cat si Cadourile Cutii de Bijuterii

Echipa Cadouri din Inima va reaminteste de concursurile cu premii organizate luna de luna cu tematici diferite si de asemenea va invita sa va inscrieti la concurs pentru a participa alaturi de ceilalti concurenti la desemnarea castigatorului din fiecare luna!
www.cadouri-din-inima.ro - un magazin online rafinat, cu servicii prompte, sigure si la indemana dvs.!

Despre SC AGRICOMIMPEX SRL

Cadouri din Inima
Oradea
Rusu Adela
tel.0359.450.777
contact@cadouri-din-inima.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-agricomimpex-srl/cadouri-noi-la-preturi-accesibile-si-livrare-imediata-prin-curier-rapid