SIBIU FASHION WEEK 26-28 noiembrie 2010

Sibiu - 29 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fashion SPHERE are placerea sa anunte desfasurarea primei editii a SIBIU FASHION WEEK, eveniment ce va avea loc in perioada 26-28 noiembrie 2010.

SIBIU FASHION WEEK 26-28 noiembrie 2010

Nume importante ale designului vestimentar din Romania vor prezenta colectii haute-couture, prêt-a-porter dar si accesorii deosebite. Romanitza Iovan, Alessandro Biaggio, Tom Florian, Morgan, Anca Stanila, Alina Bancila, Stefan Musca sunt doar o parte din designerii ce vor fi prezenti cu colectii in perioada evenimentului. De asemenea debutantii in acest domeniu au pregatit colectii deosebite, care cu siguranta vor impresiona prin originalitate si mai ales talent, printre numele care deja au confirmat prezenta sunt Alina Ariton, Andra Candina si Oana Seran.
Fiind prima editie a acestui eveniment in orasul Sibiu, avem un singur invitat din afara tarii, acesta venind tocmai din India pentru festival.
Modelele prezente la eveniment vor veni prin agentiile Hermes Models si Glam Models, cat si prin castingurile realizate inainte de eveniment, incercand sa oferim o sansa fetelor frumoase si cu atitudine din Romania.
Evenimentul la incepe zilnic la ora 19 :00, iar ulterior vor avea loc afterparty-uri intr-unul din cele mai selecte cluburi sibiene.
Intrarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Presa prezenta din alte orase va beneficia de cazare si multe alte facilitati din partea organizatorilor. Formularul de acreditare pentru fotografie si presa este disponibil pe site-ul nostru, iar pentru alte detalii sau parteneriate nu ezitati sa ne contactati la adresa press@sibiufashionweek.com sau la nr. 0720.579.377
Coordonatoarea modelelor prezente este Landiana Cerciu, care va organiza atat castingurile cat si prezentarile de moda din cadrul festivalului, fiind disponibila la nr. 0743.102.331.
Fashion Mobility, eveniment ce va preceda Sibiu Fashion Week, permite inca participarea in cadrul acestuia a mai multor persoane care vor sa realizeze ceva inedit. Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este Diana Potarca, office@sibiufashionweek.com, tel : 0766.537.545.

Despre SC Alanda-Tour SRL

Multumim pentru sustinere partenerilor media si tuturor celor ce fac posibil acest eveniment.
Pentru invitatii sau detalii despre eveniment, nu ezitati sa ne contactati pe adresa contact@sibiufashionweek.com.
Alina Matei
PR - SFW
press@sibiufashionweek.com
0720.579.377

Christina Antonescu
Director General SFW
contact@sibiufashionweek.com
0743.100.006

cristina.antonescu@live.com