Cadouri de TOP la Black Friday

Oradea - 18 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Industrie, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

CadouriDeTop.ro, magazinul online de cadouri care iti ofera cele mai inspirate idei de cadouri, va organiza o campanie de reduceri semnificative cu ocazia Black Friday 2015. Campania de reduceri se va desfasura timp de 3 zile, astfel: VINERI + SAMBATA + DUMINICA (20 Noiembrie - 22 Noiembrie).

cadouri Black Friday

Cadouri de TOP la Black Friday. Cand spunem asta ne referim la cele mai populare si apreciate cadouri din magazinul nostru online pe care le vom oferi timp de 3 zile la reduceri semnificative. De VINERI 20 Noiembrie pana DUMINICA 22 Noiembrie te vom surprinde cu o multime de cadouri inspirate pe care le vei gasi la preturi extraordinare.

Silviu Octavian Huplea

Cadouri de TOP la Black Friday. Asta iti vom oferi timp de 3 zile in magazinul de cadouri premium CadouriDeTop.ro. Campania de Black Friday se va desfasura de VINERI pana DUMINICA in perioada 20 Noiembrie - 22 Noiembrie 2015.

Vom avea reduceri semnificative care vor ajunge chiar si pana la 70% la unele game de produse.

Ne-am gandit sa includem in aceasta campanie cele mai populare si mai apreciate cadouri. Vei putea sa profiti de acest important eveniment de shopping online si sa-ti achizitionezi cadouri de Craciun la preturi extraordinare:

.  Portofele Tru Virtu la reducere

.  Mouse-uri Click Car la reducere

.  Suporturi si accesorii vinuri la reducere

.  Accesorii pentru Bucatarie la reducere

.  Cadouri de Craciun la reducere

.  Cadouri pentru copii la reducere

.  Casti Audio pentru Copii la reducere

.  Boxe portabile la reducere

.  Accesorii pentru birou la reducere

.  Instrumente de Scris la reducere

.  Termosuri si cani termos la reducere

.  .... si multe alte cadouri inspirate.

Cadourile sunt mesageri ai sufletului, cadourile sunt desenatorii de zambete pe chipurile celor dragi…cadourile sunt cele care stiu sa sparga orice gratie si sa te ajute sa te exprimi liber. Ofera, astfel cadouri, celor care stiu sa te aprecieze, celor care te iubesc, te inteleg si uneori te dojenesc dar mereu vor fi langa tine. Profita de aceasta avalansa de reduceri la cadouri Black Friday si fara sa te gandesti la partea financiara alege cadouri de suflet pentru suflet.

Avalansa de reduceri te asteapta intre 20-22 noiembrie in magazinul online Cadouri de Top intr-o campanie inedita de Black Friday rupta parca din visele tale. Doar asa vei putea gusta din plin din bucuria de a oferi, care o poate intrece de cele mai multe ori pe cea de a primi. Fii si tu un Mos Craciun darnic si inspirat pentru toti cei dragi profitand de aceasta oportunitate perfecta de a cumpara tot ce-ti spune inima.

Cadouri de TOP la Black Friday

Perioada: VINERI 20 Noiembrie - DUMINICA 22 Noiembrie

Reduceri: cadouri cu reduceri de pana la 70%

Unde: doar aici www.cadouridetop.ro

Despre SC Alexer SRL

Alexer SRL este unic distribuitor pe piata din Romania a urmatoarelor branduri de renume european: CLICK CAR PRODUCTS, TRU VIRTU, THINKING GIFTS si SMILEY ORIGINAL. Alexer Srl este totodata dezvoltatorul magazinelor online CadouriDeTop.ro si pandaGO.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-alexer-srl/cadouri-de-top-la-black-friday