Produse de unica folosinta pentru uz cosmetic si medical – Dispo Trading

BUCURESTI - 12 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor articolele de unica folosinta dar si a echipamentelor de protectie si uniformelor de lucru, Dispo Trading se afla intr-o continua expansiune datorita calitatii inalte a produselor comercializate si a preturilor concurentiale. Satisfactia clientilor a facut ca marca Missena, marca sub care se vand produsele Dispo Trading, sa fie foarte apreciata.

Articole unica folosinta Dispo Trading

Articole unica folosinta Dispo Trading

Prin intermediul magazinului online, Dispo Trading comercializeaza produse de unica folosinta  de calitate, utilizate in special in centre medicale, saloane de cosmetica si industria alimentara. Gama larga de produse de unica folosinta acopera toate necesitatile in materie de protectie a echipamentului si/ sau a pacientului sau clientului.

Pentru mentinerea iginei si curateniei de urmele de pantofi, in magaziul online gasiti botosi de unica folosinta, cu elastic la baza, care ofera o fixare buna peste incaltaminte. Pe langa mentinerea curateniei spatiului, botosii de unica folosinta ofera protectie incaltamintei atunci cand locul in care sunt folositi necesita acest lucru. Botosii de unica folosinta sunt confectionati din polietilena si sunt usor de manipulat.

Bonetele de unica folosinta sunt folosite pentru protectia parului sau pentru evitarea patrunderii firelor de par in locuri igienice. Spitalele, clinicile medicale sau industria alimentara sunt cateva din domeniile in care bonetele de unica folosinta sunt foarte utilizate. Bonetele de unica folosinta sunt prevazute cu elastic in perimetru, care permite ajustarea in functie de dimensiunea capului.

Pentru protectia paturilor cosmetice sau medicale va oferim cearceafuri de unica folosinta, diverse dimensiuni, colori si materiale din care sunt confectionate. Atat cearceafurile de unica folosinta din material netesut cat si cele din hartie, asigura protectia necesara pacientului si patului. Pentru o fixare mai buna pe pat, va propunem cearceafurile de unica folosinta cu elastic in perimetru, care sunt utilizate ca o husa de protectie.

Combinezoanele, kimonourile, sorturile si halatele de unica folosinta ofera protectie echipamentului de lucru. Sunt folosite atat in mediile in care pastrarea unui grad ridicat de igiena si curatenie este primordiala, cum este cazul clinicilor medicale, cat si in industria alimentara pentru a proteja echipamentul de lucru de pete sau alte surse de murdarie.

Gama larga de manusi de unica folosinta pe care o gasiti in magazinul nostru online, deserveste oricarui domeniu in care este necesara protectia mainilor sau protectia subiectului. Manusile de unica folosinta sunt destinate domeniului  medical, cosmetic, alimentar, curatenie, constructii, reparatii auto sau pentru uz caznic. In functie de domeniul in care sunt utilizate, comercializam manusi examinare pudrate sau nepudrate, manusi din latex, manusi din vinil, manusi din latex, manusi din polietilena sau manusi din nitril.

Mastile de unica folosinta protejeaza impotriva microbilor sau a particulelor care dauneaza sanatatii. Mastile de unica folosinta sunt folosite de asemenea pentru prevenirea raspandirii microbilor.

 

Despre Dispo Trading

Prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor, Dispo Trading a reusit sa castige un portofoliu de clienti importanti si sa mentina o relatie foarte buna cu acestia.  Produsele comercializate de firma Dispo Trading se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor comercializate sub marca Missena este atestata de certificatele ISO 9001/9002, certificatele CE  si alte certificari de calitate si conformitate.  

Pe langa importul si comercializarea produselor de unica folosinta, Dispo Trading produce uniforme de lucru si echipament de protectie. Raportul calitate-pret al produselor si profesionalismul de care da dovada echipa Dispo Trading  asigura satisfactia oricaror parteneri.