Sala Online GymSport, prima sala online de aerobic din Romania

BUCURESTI - 17 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Sala Online GymSport , prima sala online de aerobic din Romania, este un concept nou si indraznet pentru piata romaneasca, care permite oricui, oricand, oriunde sa faca miscare exact ca intr-un centru sportiv. GymSport elimina orice bariera legata de locatie sau timp pentru cei care doresc sa slabeasca sau sa fie mai sanatosi.

Sala Online GymSport

Sala Online GymSport

Sala Online GymSport este varianta virtuala a unei sali fizice de aerobic. Cele mai indragite activitati ale momentului sunt acum prezente oriunde, oricand: Zumba ® Fitness, Steel Tonic, Pilates, Cardio Tone, Yoga si Total Body Workout.

Ca si in sala fizica, in sala online exista un orar. In fiecare luni, miercuri si vineri, de la ora 19.00, se lanseaza antrenamente noi, astfel incat sa existe varietate. Spre deosebire de salile fizice insa, la GymSport clasele proaspat lansate se pastreaza in arhiva timp de o luna, astfel incat sa le poti accesa oricand vrei, fara sa depinzi de un orar. Durata unui antrenament complet este de aproximativ 40 de minute.

Antrenamentele sunt coordonate de instructori de top din Romania, acreditati pentru activitatea predata.

In prima luna de la lansare, peste 300 de persoane din toata tara s-au antrenat online in Sala GymSport.

De ce sa alegi Sala Online GymSport?

- economisesti timp

- participi la antrenament oricand vrei si poti

- esti liber sa faci miscare, oriunde te-ai afla

- te antrenezi cu traineri de renume, de la cele mai mari sali din Bucuresti

- ai acces la tipuri de antrenamente pe care nu le vei gasi online pe nici un alt site

- poti sa faci miscare alaturi de cei dragi

- eviti aglomeratiate simti „ca acasa”;)

Cu ce este diferita Sala Online GymSport de restul programelor online?

Sala Online GymSport nu reprezinta o biblioteca de antrenamente adunate de-al lungul timpului, din care sa alegi in necunostinta de cauza. In sala Online GymSport antrenamentele sunt lansate intr-o ordine anume, pentru a lucra complet corpul si a obtine cele mai bune rezultate, asa cum ai proceda sub indrumarea unui instructor intr-o sala fizica. In plus, in fiecare saptamana primesti un antrenament bonus, de 15 minute, pentru zilele ocupate.

In sala online GymSport, orice membru poate sa-si indeplineasca obiectivele, indiferent care ar fi acestea. Echipa GymSport ofera antrenamente structurate CORECT pentru lucru intens si sanatos. In plus, ofera CONSILIERE GRATUITA telefonic, oricui doreste acest lucru, pentru planuri de antrenament personalizate. GymSport este un proiect care promoveaza sanatatea prin sport si sustine oamenii sa faca miscare.

In Sala Online GymSport sunt prezente antrenamente cu licenta complete pe care nu le vei gasi online: Zumba ®Fitness, Steel Tonic, Pilates.