S-a deschis Art Café Gallery, prima cafenea-galerie de arta din Arad

Arad - 13 decembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Sambata, 11 decembrie 2010, orele 20.00 cultura aradeana s-a imbogatit cu un nou local destinat promovarii artei sub toate aspectele ei. A avut loc inaugurarea cafenelei Art Café Galley, primul local din Arad unde iubitorii de arta clasica se pot bucura de savoare unei cafele senzationale in timp ce pot admira veritabile piese de arta apartinand perioadelor Renascentiste, Baroca sau Art Nouveau.

S-a deschis Art Café Gallery, prima cafenea-galerie de arta din Arad
 “Consideram ca arta si respectul fata de arta este ceea ce defineste o societate. Am ales sa deschidem Art Café Gallery deoarece apreciem si iubim arta, respectam artistii si intelegem ca dincolo de tumultul vietii, a grijilor, a afacerilor sau a politicii, obiectele si piesele de arta sunt o modalitate de a evada si de a patrunde intr-o lume mai frumoasa. Va asteptam sa ne descoperiti.” 

Dan Anca - Manager Art Cafe Gallery

Prezenta in centrul vechi al Aradului, in P-ta Avram Iancu, Nr.10, intr-un ambient artistic deosebit si o atmosfera specifica marilor perioade culturale, Art Café Gallery prezinta un concept nou de petrecere a timpului liber, impletind placerea de a iesi in oras cu placerea de a admira piese de arta autentice, tablouri, piese de mobilier sau obiecte de design interior apartinand secolele XVIII si XIX.

  De-a lungul timpului, Art Café Gallery isi propune sa promoveze cu profesionalism atat lucrari autentice semnate de importanti artisti clasici cat si tineri artisti, pictori, sculptori, designeri si autori de arta contemporana. Periodic se vor organiza evenimente culturale menite sa aduca in prim plan lucrari si artististi talentati, piese de décor valoroase si rare.

Incepand cu 12 decembrie Art Café Gallery va fi deschisa zilnic publicului larg, tuturor iubitorilor de arta clasica din Arad si nu numai. Astfel aradenii sunt invitati sa isi deprinda obiceiul de a trece pargul cafenelei ori de cate ori doresc sa se bucure de gustul clasic al cafelei sau sa se delecteze cu frumosul artei clasice.

 

Contact:

Art Café Gallery

Arad, P-ta Avram Iancu, Nr.10

E-mail: office@artcafegallery.ro

Web: www.artcafegallery.ro