Cum sa fii fericit - O abordare stiintifica pentru a obtine viata pe care ti-o doresti.

BUCURESTI - 24 martie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

„Poate fi atinsa o fericire de durata sau acest lucru este doar un vis ireal? Timp de 18 ani, profesorul in psihologie Sonja Lyubomirsky a studiat aceasta intrebare, iar ceea ce a descoperit in urma acestor cercetari e posibil sa clatine pana si credinta celor mai pesimisti.”
-U.S. News & World Report

Cum sa fii fericit - O abordare stiintifica pentru a obtine viata pe care ti-o doresti.

Sonja Lyubomirsky, in calitatea sa de expert de top in cercetarea domeniului fericirii, impartaseste cu generozitate cititorilor ei, secretele pe care le-a descoperit in urma unor studii stiintifice riguroase. Cartea contine exercitii pentru practicarea optimismului, destinate momentelor cand ne imaginam cum va fi viitorul, instructiuni referitoare la modul in care putem savura mai bine placerile vietii, precum si explicatii cuprinzatoare legate de importanta de a avea o viata activa.

Spre deosebire de celelalte carti motivationale, toate recomandarile autoarei sunt sprijinite de cercetari stiintifice. Primul pas propus il reprezinta un scurt test pentru stabilirea unui diagnostic, care te va ajuta, in primul rand, sa cuantifici si apoi sa intelegi ceea ce autoarea denumeste „setul genetic al fericirii“ prin care poate fi determinat insa doar 50% din nivelul de fericire, in timp ce alte zece procente sunt atribuite diverselor situatii si circumstante de viata. Ramane un uimitor procent de 40%, nevalorificat corespunzator, al capacitatii noastre de a fi fericiti – lucru care sta exclusiv in puterea noastra.

Despre AMSTA PUBLISHING

AMSTA Publishing este o editura care publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale.
www.amsta.ro
office@amsta.ro