OAMENI TOXICI! Nu te lasa contaminat. Invata sa te aperi! – de la AMSTA Publishing

BUCURESTI - 20 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Lumea noastra profesionala este plina de oameni toxici – cei care se plang mereu, cei care spun intotdeauna „da”, cei care spun intodeauna „nu”, cei care te injunghie pe la spate, cei care vor sa-ti inchida gura, plangaciosii, cei care cred ca le stiu pe toate. Si lista continua. Ii stiti si voi prea bine. Viata este mult prea scurta pentru a le permite acestor personalitati dificile sa va aduca la disperare la locul de munca. Daca doriti sa va decontaminati de acesti colegi si comportamentele lor toxice de la locul de munca, aceasta este cartea pentru voi – Oameni Toxici, un ghid practic de supravietuire la locul de munca!

OAMENI TOXICI! Nu te lasa contaminat. Invata sa te aperi! – de la AMSTA Publishing

Oameni Toxici. Nu te lasa contaminat, invata sa te aperi! va fi o revelatie pentru cititorii care vor invata cum sa-si dezvolte abilitatile necesare pentru a face fata acestui tip de oameni. Nu-i lasati sa castige! Folositi in schimb tacticile de supravietuire din aceasta carte pentru a transforma problemele legate de colegii toxici, in situatii de munca perfect tolerabile. Si asta fara sa fie nevoie sa apelati la tactici ostile sau agresive.
In Oameni Toxici, autoarea Marsha Petrie Sue ofera cititorilor solutii unice si practice pentru a face fata colegilor toxici si pentru a rezolva conflictele si comunicarea deficitara pe care de multe ori aceste persoane o adancesc. Autoarea arata, prin studii de caz si strategii prelevate din realitate, atat managerilor cat si angajatilor, cum sa isi asume responsabilitatea pentru mediul in care muncesc si cum sa aplice principiile muncii in echipa, ale decentei si succesului.
Pentru o echipa mai unita, un loc de munca mai fericit si pentru propria voastra fericire, lasati deoparte obiectele contondente din birou, trageti aer adanc in piept, si cititi Oameni Toxici. Nu te lasa contaminat, invata sa te aperi!

Despre AMSTA PUBLISHING

Editura publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale, de comunicare si dezvoltare personala.

AMSTA Publishing
www.amsta.ro
office@amsta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-amsta-publishing-srl/oameni-toxici-nu-te-lasa-contaminat-invata-sa-te-aperi-de-la-amsta-publishing