PUTEREA AUTENTICITATII (Fii tu insuti, toti ceilalti o fac deja)

BUCURESTI - 7 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Lucrarea de fata abordeaza problema autenticitatii personale intr-o maniera directa, explicand ce inseamna aceasta pentru noi si cum anume putem obtine acest lucru. Autorul, expune motivele pentru care ne pierdem adevaratul nostru sine si enumera majoritatea presiunilor la care suntem supusi doar pentru a ne conforma unei realitati impuse de familie, scoala, religie, politica si mass media, precum si mesajele toxice pe care le absorbim fara sa stam pe ganduri precum “fi baiat/fetita cuminte”, “stai linistit” si “taci din gura”.

PUTEREA AUTENTICITATII (Fii tu  insuti, toti ceilalti o fac deja)

Mike Robbins, explica cum aceste presiuni asupra noastra duc intr-un final la o dura autocritica si la sentimentul de teama si frustrare, explicand cum putem depasi aceste sentimente prin constientizarea si acceptarea atat a defectelor proprii cat si ale celor din jurul nostru. Prin intermedul intrebarilor si exercitiilor practice, Mike Robbins ne pune la dispozitie terenul adecvat pentru a ne transforma teama intr-o autocunoastere constructiva, capabila sa scoata la iveala sinele nostru autentic. Un ghid ideal pentru cei care sunt in cautarea autocunoasterii si a curajului de a fi ei insisi.

„Mike Robbins ne ofera un ghid clar pentru a avea o intalnire directa, fata in fata, cu noi insine. Cele cinci principii ale autenticitatii ne invata cum sa celebram toate aspectele legate de adevarata noastra fiinta si ce anume inseamna sa fii o fiinta spirituala.“ Michael Bernard Beckwith, autorul lucrarii Spiritual Liberation

Despre AMSTA PUBLISHINGwww.amsta.ro
office@amsta.ro