SC ARHITECTONIC SRL


Descrierea companiei SC ARHITECTONIC SRL

Despre CLEVER Business Solutions [CleverBS]:

Compania CLEVER Business Solutions activeaza cu succes pe piata de training si consultanta in afaceri din Romania, fiind rezultatul unei experiente de peste 7 ani in managementul educational din Romania si nu numai.

Cei doi fondatori ai acestei companii aduc expertiza muncii lor ca manageri ai unor importante companii de training care activeaza cu succes pe piata de training nationala si internationala, cum ar fi ECDL ROMANIA, EUROAPTITUDINI, WIFI – Departamentul de Instruire a Camerei de Comert a Austriei.

Abordarile moderne si inovative dezvoltate de compania CLEVER Business Solutions sunt rezultatul experientei dobandite de catre cei doi fondatori in lucrul cu companii private si organizatii din sectoarele guvernamentale, cu multinationale sau institutii publice locale si internationale: ORACLE, STAR FOODS, FILDAS, PORSCHE, Ministerul Justitiei, Ministerul Economiei si multe altele.

Incepand din acest an, CleverBS organizeaza traininguri profesioniste pentru copii: Codul bunelor maniere pentru copii si in curand Team Building pentru copii, Dezvoltarea creativitatii, Dezvoltarea increderii in fortele proprii, etc.

Comunicate SC ARHITECTONIC SRL :

Vezi toate comunicatele companiei SC ARHITECTONIC SRL.