TRAINING PENTRU COPII – Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER

BUCURESTI - 10 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CLEVER Business Solutions anunta locatia, tariful si numarul de locuri disponibile pentru cele doua grupe de copii care vor participa la primul curs profesionist de bune maniere!

Unii spun ca politetea este molipsitoare... S-ar cuveni asadar sa declansam, in randul copiilor cu varste intre 6 si 13 ani, o... ,,epidemie”!

TRAINING PENTRU COPII –  Codul bunelor maniere pentru copiii CLEVER

„Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea.”
NICOLAE IORGA

Dupa cursuri de balet, teatru sau dans, a venit vreamea unui training profesionist pentru copii! Bunele maniere nu apartin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispusi sa si le insuseasca in mod...CLEVER!

Copilul dumneavoastra merita ce-i mai bun! Construiti-i, cu ajutorul training-ului pe care vi-l propunem, o carte de vizita care sa atraga simpatia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva!

La finalul acestui training, copiii vor aplica cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si vor fi mai atenti la sfaturile pe care parintii si dascalii le vor transmite.


GRUPE CURS BUNE MANIERE PENTRU COPIII CLEVER:

Grupa A – pentru copiii intre 6 si 9 ani
- Zile de curs: 5 si 19 aprilie, respectiv 3 si 17 mai
- Frecventa cursului: o data la doua saptamani
- Durata sedinta: 1 h si 50 min
- Program curs: orele 11.00 – 12.50
- LOCURI DISPONIBILE: 4 (+ 2 suplimentate)

Grupa B – pentru copiii intre 10 si 13 ani
- Zile de curs: 5 si 19 aprilie, respectiv 3 si 17 mai
- Frecventa cursului: o data la doua saptamani
- Durata sedinta: 1 h si 50 min
- Program curs: orele 09.00 – 10.50
- LOCURI DISPONIBILE: 3 (+ 2 suplimentate)


PRET:

Tariful pentru acest training este de 90 euro (inclusiv TVA)/ copil. Cursul se poate achita in 2 rate: 40% la inscriere si 60% cel mai tarziu cu o saptamana inainte de inceperea cursului. Taxa de curs se plateste in lei, la cursul zilei.

OFERTA SPECIALA PENTRU FRATI si PRIETENI:

- Discount de 15% pentru fiecare copil din grup. In acest caz, tariful devine 75 euro (inclusiv TVA)/ copil
- Talon cu reducere de 5% oferit unui parinte pentru cursul Product Management sau Executare silita in materie fiscala


PRETUL INCLUDE:
- Livrarea cursului (4 sedinte, fiecare 1 h si 50 min)
- Suport de curs (mape de curs cu prezentarile Power Point)
- Manualul de bune maniere pentru copii
- Snack- Bufet (sucuri naturale, dulciuri, fructe)
- Diploma de participare la cursul de bune maniere


LOCATIE:
Sala curs copii: Bdul. Nicolae Balcescu, Nr. 26 (vis-a-vis de Galeriile Orizont, langa Biserica Italiana – Bdul. Magheru)

DETALII SUPLIMENTARE:

Mai multe detalii despre cursul pentru copii (programa, formular de participare, metode moderne de training pentru copii, etc), aflati accesand site-ul www.CleverBS.ro sau sunand la numerele de telefon 021.778.10.04/ 0723.71.79.66. Persoana de contact – Violeta Lupu (violeta.lupu@CleverBS.ro).

Va asteptam!

Despre SC ARHITECTONIC SRL

Despre CLEVER Business Solutions [CleverBS]:

Compania CLEVER Business Solutions activeaza cu succes pe piata de training si consultanta in afaceri din Romania, fiind rezultatul unei experiente de peste 7 ani in managementul educational din Romania si nu numai.

Cei doi fondatori ai acestei companii aduc expertiza muncii lor ca manageri ai unor importante companii de training care activeaza cu succes pe piata de training nationala si internationala, cum ar fi ECDL ROMANIA, EUROAPTITUDINI, WIFI – Departamentul de Instruire a Camerei de Comert a Austriei.

Abordarile moderne si inovative dezvoltate de compania CLEVER Business Solutions sunt rezultatul experientei dobandite de catre cei doi fondatori in lucrul cu companii private si organizatii din sectoarele guvernamentale, cu multinationale sau institutii publice locale si internationale: ORACLE, STAR FOODS, FILDAS, PORSCHE, Ministerul Justitiei, Ministerul Economiei si multe altele.

Incepand din acest an, CleverBS organizeaza traininguri profesioniste pentru copii: Codul bunelor maniere pentru copii si in curand Team Building pentru copii, Dezvoltarea creativitatii, Dezvoltarea increderii in fortele proprii, etc.

CLEVER Business Solutions
Tel./ Fax: (021) 788.10.04
E-mail: office@CleverBS.ro
Web: www.CleverBS.ro
violeta.lupu@CleverBS.ro