www.gfhr.ro anunta promotie de pret pentru cap. DOTARI CAFENELE SI BARURI!

BUCURESTI - 14 iulie 2009

Comunicat tip General in Turism

Ghidul Furnizorilor pentru Hoteluri si Restaurante anunta promotie de pret la noul capitol DOTARI CAFENELE SI BARURI.

www.gfhr.ro anunta promotie de pret pentru cap. DOTARI CAFENELE SI BARURI!

In perioada 14 iulie – 10 august 2009, la inscrierea in Ghidul Furnizorilor pentru Hoteluri si Restaurante 2009-2010 – cap. DOTARI CAFENELE SI BARURI, beneficiati de 20% reducere la toate tarifele de mare publicitate.

Capitolul DOTARI CAFENELE SI BARURI a fost infiintat in urma cu 3 saptamani pentru a raspunde cererilor venite din partea pietei de profil. Cresterea numarului de locatii tip cafenea sau bar pe fondul crizei economice si turistice din acest an ne-a determinat sa luam masuri, astfel ca in prezent, cei interesati pot gasi pe www.gfhr.ro furnizori de echipamente pentru cafenele si baruri, obiecte de inventar, accesorii si consumabile pentru cafenele si baruri sau mobilier specific.
Si nu ne oprim aici! Furnizorii pentru cafenele si baruri au incepand de astazi 20% reducere la toate tarifele de mare publicitate din oferta de inscriere in ghidul tiparit. Sustinem dezvoltarea acestui sector, aflat la inceput de drum in Romania si ne aducem aportul la cresterea standardelor si calitatii serviciilor in cafenele si baruri.

Ghidul Furnizorilor pentru Hoteluri si Restaurante este cea mai mare si bine structurata baza de date cu furnizorii horeca din Romania. Produsul este dezvoltat in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

Despre SC Art Advertising Co. SRL

Intra pe www.gfhr.ro pentru a afla cele mai noi stiri din industria horeca!
Iolanda Chioaru

Project Manager
Ghidul Furnizorilor pentru Hoteluri si Restaurante
art@artadvertisingco.ro