Scrisoare personalizata de la Mos Craciun - special pentru copilul tau

BUCURESTI - 25 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Atentie, copiii din ziua de azi sunt foarte isteti si au o gramada de intrebari. O simpla scrisoare poate sa nu fie o dovada suficienta pentru a crede ca Mos Craciun exista. De aceea scrisoarea pentru copilul tau vine cu plic special, timbru si stampila oficiului postal de la Polul Nord, acolo unde este resedinta Mosului. Si nu-i deloc usor. Este o munca de echipa, Mos Craciun, Rudolph, Doamna Craciunita si toti renii sunt pusi pe treaba. Copiii stiau ca Rudolf poate sa zboare, dar sa si scrie? Incredibil

Scrisoare personalizata de la Mos Craciun - special pentru copilul tau

Gandeste-te numai ce moment nepretuit va fi acela in care, plin de uimire si emotie, copilul tau deschide scrisoarea de la Mos Craciun. Ofera-i aceasta experienta de neuitat si fii sigur ca aceasta amintire va dura o viata intreaga, atat pentru el cat si pentru tine.
Tot ceea ce mai trebuie sa faci este sa pregatesti camera de filmat. Copilul tau va fi extaziat. Nimic nu poate sa iti aduca mai multa implinire decat fericirea copilului tau.

DE CE O SCRISOARE DE LA MOS CRACIUN?

Pentru ca magia copilariei este unica. Stim ca dorintele copiilor sunt atat de sincere si vin din suflet, de aceea se pot implini atat de usor. Nu trebuie sa cheltuiesti o avere sau sa umbli zile intregi dupa cadouri. S-ar putea ca in cateva minute jucaria cea noua sa devina total neinteresanta.
Scrisoarea de la Mos Craciun este visul ascuns al oricarui copil. Ia aminteste-ti, tu nu ti-ai dorit niciodata ca Mos Craciun sa stie ca existi si sa se gandeasca si la tine?
Incepand din 2004, an dupa an, parintii, bunicile, unchii si prietenii ne-au trimis multumiri pentru faptul ca le-am facut sarbatorile copiilor de neuitat.
Stim ca si copilul tau va fi fericit anul acesta cand va citi cuvintele special scrise pentru el de catre Mos Craciun.
Ce zici?

Despre SC Artimper SRL


Tel: 0734/948.714
0757/906.632
comanda@scrisoaredelamosul.com