CUBE DAYS 2010

BUCURESTI - 3 mai 2010

Comunicat tip General in Sport

Bikexpert lanseaza seria de evenimente cicliste Cube Days in data de 8 mai 2010 incepand cu ora 10.00 in zona strandului Cernica.

CUBE DAYS 2010

Cube Days este o serie de evenimente ce se va desfasura in fiecare luna, in aceasi locatie, pe toata durata sezonului ciclist.

CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Nu dorim sa ne transformam intr-un concurs ci doar sa atragem cati mai multi oameni catre sport si in special catre ciclism.

Vrem sa ne intalnim in fiecare luna a sezonului in numar cat mai mare si sa realizam diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor la locatie. Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil.

Vrem sa petrecem ore cat mai frumoase impreuna, motiv pentru care fiecare participant la tura va primi din partea Bikexpert o bautura gratis inainte de start, iar la final vom asigura muzica si antrenul.

Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube. Va asteptam sa veniti cu orice fel de vehicul cu doua roti. Cei mici sunt si ei asteptati si pentru ei am pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.

La sfarsitul turei vom organiza o tombola cu premii din partea Bikexpert si a patenerilor nostrii.

Despre SC Assport Florescu SRL

In inima activitatii noastre se gaseste pasiunea pentru spatiile largi, pentru libertate si pentru biciclete.
Assport Florescu este singura companie din tara ce importa produsele faimoaselor brand-uri Cube, Kona si KHE. Datorita acestora ne mandrim ca putem acoperii intreaba gama de nevoi ale oricarui tip de rider, precum si a ciclistilor amatori. Expunem aceste produse precum si accesorii si echipamente conexe in cele 2 magazine din Bucuresti, precum si prin intermediului magazinului online.
Dragos Dimancea
dragos.dimancea@bikexpert.ro
dragos.dimancea@bikexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-assport-florescu-srl/cube-days-2010